Hediyeserkan Merhaba hamişler. 4 haftalığız. Ultrasyonda görülmedi. İlk ne zaman görülüyor. Yaşayan var mı bu durumu.
Dilos1645 Hediyeserkan 5.haftamda ilk muayenem oldu kese göründü ama kalp atışı yoktu bir hafta sonra tekrar gel kalp atısına bakalım dedi doktorum bir hafta sonrada şükür kalp atışını duymuştuk 6+2 de🧿
Dilos1645 Aylinka 5.haftada kesemiz görünüyo 5 haftalık gebelik var demişti doktorum kan testimin sonucunuda götürmüştüm önce ona baktı ultrasondan da bakalım kese görünecekmi demişti bebek için ayrıca bisey dememişti canım
Aylinka Dilos1645 bnde bugun gittim keseyi gorduk bebek henuzgozukmuyor iki hafta sonra gel dedi 5 + 2 gunlugum bakalim nolucak tedirginim acikcasi
TeacherrMom Daha çok erken sakın strese girme sürekli yat dinlen canım ben 5. Haftada keseyi 6. Haftada mercimeği gördüm kalp atışını duydum. Ama 7-8. Haftalara kadar kalp atışı duymayanlar var sakın korkutma kendini 🌷
gamzelim2234 @Hediyeserkan döllenmeye bağlıcanım ben 4+5 teyken gördüm ama ben adet biter bitmez yumurtluyorum sizde 5. Haftada görürsünüz muhtemelen 🙏🏻