Belmaaa Kızlar 40+0 yatışım yapıldı her şey yolunda şükür suni sancı başlandı dua eder misiniz kolay bir normal doğum yapayım inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
drn5410 Belmaaa Rabbim tek avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌹 bol bol dua et inşallah kolay doğumun olur 🤩
Zeynep-12 Belmaaa sağ Salim kucağına alırsın inşallah canım dua edecek senin için kolay doğumun olsun sende benim bebişim için eder misin çok ihtiyacım var
ald1017 Belmaaa Allah bir avazda kurtulmayı sağlıklı sihhatli bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻Bizim gibi bu süreçte doğum bekleyenlerede dua eder misin🙏🏻
Nmt63krkmaz Niye erken gitniz sancinizi bekleseydiniz benim de 40 +2 günlük ama gitmiyorum suni sanci iyi değil çünkü
Srplakgn Belmaaa amin canım inşallah yarın bende suni sancı işe gireceğim edebilirsen haberdar et bizi 🙏😍
Belmaaa Srplakgn nst de düzenli sancılarım çıktı ama hala hissetmiyorum ebe muayene etti bir parmak açılmış dedi ama muayene ederken canımı da aldı diyebilirim çok ileri götürdü elini
Essraanil Rabbim yar ve yardımcın olsun en kısa sürede bebişini kucağına ak hayırla inşallah😍🥰 adıma dua edermisin hayırlı sağlıklı bebişim olsun diye inşallah😍🤲🏻