Laila26 Kızlar geçen hafta ultrasyonda bebeğe baktık her şey yolundaydı. Ama benim mide bulantılar aniden durdu göğüslerdeki sertlik ağrı falanda yok artık. Hamilelik belirtilerim neden aniden kayboldu? 4cu aydayım ama midem hep bulanırdı. Acaba bir şeymi oldu? Cok korkuyorum
eymenhumeyra Laila26 bulantilarin geciyo artik canim normal vucudun alisiyo bende 4 ayligim hamile degil gibi kipirdamasa anlamicam.bile 😊
Burcuyildiz Laila26 Benimde öyleydi, yüreğim agzımda hep, sürekli göğüslerimi kontrol ederdim 😂 ama gerçekten belli bir dönem sonra bütün belirtiler kayboluyor, korkma, daha geçen hafta gitmişsin, ama hepimizde öyle oldu yani.
Laila26 eymenhumeyra kıpırdıyormu sende? Benim bebeğim hiç kıpırdamadı hiç hiss etmedim açıkcası. Gecen hafta doktor her şey yolunda dedi. Neden kıpırdamıyor acaba:(
Elmaveannesi eymenhumeyra kuzum merhaba bende 14. Haftamdayim arada sirada 1 2 sn süren seyirme titreme tarzinda seyler hissediyorum tam rahmimde acaba bebis olabilir mi
eymenhumeyra Laila26 benim 3.gebeligim ama senin ilkse biraz daha var zamani 20 24 de hissediyo ilk olanlar ben bide zayifim iki harekette anliyorum hemen herhngi bi skintin yoksa iyidir merak etme
Laila26 eymenhumeyra beni çok rahatlattın canım çook sağol😘😘😘 evet ilk hamilelik olduğu için böyleyim iki yıl sonra hamile kaldım çok korkuyorum bir şey olucak diye. Allah herkese yardimci olsun