melikepervan Arkadaşlar Cumartesi sabahtan kontrolü olan var mı ? Herhangi bir işlem yapmamıza gerek var mı izin almak için ? Malum sokağa çıkma yasağı var🤦🏻♀️
Neslihankk melikepervan benimde yarin saat 14.15de var muayenem doktorun asistanında mesaj attim cevap verdiğinde yazarım buraya kuzum bende bilmiyorum ne yapicagimizi
aezgi melikepervan canım sağlık bakalığından izin alman laızm randevü saatin neyse o saatte sana izin veriliyordu numarasını unuttum 155 mi 153 mü neydi interttten bi bak arayıp izin al bir refakatciyle izin veriliyor benimde sokağa cıkma yasağına denk gelmişti bi kere öyle yapmıstım
Fata2014 melikepervan yarın 11 de detaylı ultrason randevum vardı ama özel oldugu için kapalı olduklarını söyledi bnde haftaiöine aldım
melikepervan Neslihankk benim de 8.30 da randevum henüz yasak başlamadan. Ama dönüşte ceza yemeyeyim diyorum😂
Neslihankk melikepervan bence o zaman sıkıntı olmaz kuzum elinde barkot olur yada ultrasyon fotografi yani hastaneden döndüğüne dair herhangi bisey olursa cevirmede olsa hastaneden geliyorum hamileyim diyince bisey demezler 🤗
S-r-p Valla biz galiba 155 i aramıştık hangi hastaneye gideceksiniz kaçta gideceksiniz söylüyorsunuz size bi kod gönderiyorlar ama erken arayın derim bana o gün göndermemişlerdi hatta göndercez diyip hiç göndermemişlerdi randevunıza geç kalmayın
Neslihankk melikepervan benimde doktorumun asistanı randevum olduğuna dair yazı çıktısı hazırladı evet muaf oluyomusuz 💃💃💃💃😂
Hamitinannesigizmo melikepervan Ben de yasakta kontrole gitmiştim daha önce hastaneye gittiğine dair bir mesaj bir randevu ekranı tut telefonunda sorarlarsa gösterirsin birşey demiyorlar
Mink-hyt Benim de yarın özel kliniğe gidiyorum zaten calısıyolarmıs sekreteri yazı yazdı izin için ıslak imzalı bana da gönderdi onunla gidicez
Selvii melikepervan polisi arayıp bildiriyorsun canım onlar seni aktarıyor zaten TC ni öğrendikten sonra telefon numaran ve çıkabilirsiniz diyor telefona SMS geliyor herhangi bir çevirmede o SMS i gösteriyorsunuz hiç bir sorun olmuyor
Aynurr16 melikepervan canım heryerin polisi bir değil burda çocuğunu ateşli şekilde acile götüren aileye ceza kesmişlerdi okudum önceden haber ver ara ihmal etme ne olur olmaz sen işini sağlama al 🌸
Kemalim330 melikepervan evet yarın NTS var benim doktor kağıda imza attı verdi bunu göstereceksin diye
Cansummm melikepervan randevu mesajınız yada mailiniz var ise hiçbir sorun olmuyor bende yasakta gitmiştim istanbuldayım hiçbir çevirmede sorun yaşamadım
Cansummm Betim evet canım şu doktorla şu saatte diye hastaneden gelen mesaj. Biz bizi çeviren polislere ve izin kağıdı isteyenlere hamileyim doktor kontrolüm var diyip telefonumdaki mesajı gösterdik sorunsuz gittik geldik hem de Anadolu yakasından Avrupa yakasına gidip geldik canım
Betim Cansummm hım tamam hastane 5 dk yürüme mesafesinde benim çevirirlerse bi de ceza yemeyelim diye öğrenmeye çalışıyorum 😉teşekkür ederim