Nergisim09 Arkadaslar merhaba hayırlı cumalar benım troid degerım 4. 63 dü bugun baktırdım 2.18 oldu ama doktor ilaca dewam et dedı benım gıbı degerı olup dewam eden varmı halaa daha ne kadar düşckkii
UrasEgeninannesi Nergisim09 bırakıldığı zaman tekrar tsh değer yükseliyor o yüzden devamlılık isteniyor canım. İlacı bıraktığın takdirde tekrar yükselecek.
ayseguler01 Nergisim09 benim de 4.50 çıkmıştı 1 ay ilaç kullandım 1.1′e düşmüş olmasına rağmen kullan dedi 1 ay sonra tekrar gel dedi sanırım kontrollü bir şekilde kullanmaya devam edeceğim
minnakkoalammm Nergisim09 hiç tereddüt etmeden kullanmaya devam edin benim de 2lerde doktorum devam dedi aynı şekilde çünkü maalesef anında yülseliyor
Makbus Nergisim09 benimde 4.93 du. 50 kullandım 2.65oldu. aynen devam edin denildi . Bırakmayın yüksekliyor.
Adaaaa Nergisim09 benmkide aynı canım 2.7 ydi kullanıyorum hala doguma kadar kullanılıyor galiba sizin hap kaçlık
Adaaaa Nergisim09 brnde 25 basladm 100 kadar cıktı sürekli inişler cıkışlar oldugu için kac haftalıksın canım
Aslihansan Nergisim09 onu doğuma kadar kullanmak zorundasınız maalesef 😬her ay kontrole gideceksiniz benim son aylar yükselmişti dozunu arttırmıştı sizin de değişimler olabilir takip edilmesi gerekiyo 9 ay boyunca☺️