Nnur1 Kadiss ben farmasinin Bebekler için bitkisel çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısını aldım. Onunla yıkayacağım
Misssimsek Kadiss ben kullanmadım ve kullanılmaması gerek bence. Ben e bebeğin baby me deterjanini kullandım yumuşatıcı etkili yazıyor yüzde 100 bitkisel diyor. Kıyafetlerde asla koku bırakmadı ve çok güzel.yumusacik yikadi. Memnun kaldım.
Selimem Kadiss Canım ben sadece sıvı deterjan kullanıyorum yumuşatıcı kullanmıyorum deterjanında Uni beybi mavisi olan
drn5410 Misssimsek bende baby me aldım kesinlikle çok güzel briaz tuzlu fiyatı ama hoşuma gitti koku bırakmadı ve yumuşacık hem doğal hem temiz bir ürün mühendisinoğlunun önerisiyle
seymaklc Kızlar yıkarken beyaz ve renklileri ayırıyor musunz yoksa bir mi yıkıyorsunuz??beyaz kıyafeti çok az olduğu için bir çalştırıp renk ayırıcı kağıttan mi kullansam
Nnur1 Kadiss yünlü kıyafetleri ve battaniyeler var, yumuşatıcı kullanmazsam çok sert olur diye düşünüyorum. Ama siz öyle diyince acaba kullanmasam mı bilemedim şuan
koseoglu-elif33 Kadiss kokusu çok hafif ağır değil ve tam bebekler için bn memnunum almanızı tavsiye ederim
Ozzzz Nnur1 sirke ekleyebilirsiniz biraz yumuşatıcı bölümüne, yumuşatıcı her yaş için zararlı maalesef.
Sibelgokhan Kadiss bebekler için hangi yumuşatıcı olursa olsun zararlı . Bence gerek de yok kullanmaya ,green clean deterjanını kullanıyorum ve çamaşırlar mis gibi yinede
Prensesimn Ben minorisin bebek deterjanını kullandım. Üzerinde yumuşatıcı kullanmanıza gerek yoktur yazıyordu. Gerçekten yumuşacık oldu. Koyu Renkli ve açık renkli olarak ayırdım ben beyazları açık renklilerle yıkadım 😊
Eliffsvl Ben dalinin sıvı deterjaninı ve yumuşatıcısını kullandım . Yumuşatıciyı çok fazla eklemedim . Ama dalinin kokusu ve yikamasindan memnunum