Homesweethome Merhaba kızlar yine ben🍃7. Gün gecikmenin ardından sonunda net bi çizgi gördüm🙌🏻 şimdi hastaneden geliyorum kan verdim 2 gibi çıkar dediler. Heyecanla bekliyorum🍒
Selimem Homesweethome Allah’ım kalp atışını duymayı sonra da kucağına hayırlı ve sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin Sonucunu lütfen bizimle paylaş Allahım inşallah güzel olumlu hayırlı haberler alırsın 🧿🤲🏻💐💋❤️💕🤲🏻
Homesweethome Galiba canımm 5. Gün gecikmede yaptim hiç bir şey çıkmadı inşallah sağlıklı bi gebelik olur
brcaky Büyük ihtimal geç döllenme benimde böyleydi, betam çok düşük çıkmıştı eğer öyle olursa bile stres yapma üzülme şuan 34.haftam bitti😊 sağlıkla gelsin inşallah🙏🏻🧿
Homesweethome brcaky sağlıcakla kucağınıza alın😻 p.tesiye kadar bekleyeyim diyordum düşük çıkarsa endişeye kapılırım diye ama dayanamadım bir de pazartesi veririm
Hira_meyren brcaky merhaba benimde en son adet tarihim 8 mayisti test yaptım pozitif çıktı dün doktora gittim rahimde birsey gozukmedi kanda baktılar 288.14 çıktı ben pek anlamıyorum sizde küçük mü daha doktor çok yeni olduğunu söyledi
Homesweethome Selimem amiinn uzun zamandır bu ani bekliyodum 😙 inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🐘
nisan-23 gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim isteyen bekleyen herkese tez zamanda hamilelik haberleri almayı nasip etsin.
Homesweethome nisan-23 çok saolun teşekkür ederim amin inşallah size ve isteyen herkese nasip etsin rabbim👼
brcaky Homesweethome merak etme canın güzel olur sonuçların🙏🏻 Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza🧿
Essmmaa Gözünüz aydın hayırla kucağınıza almak nasip olsun 🤲 benimde bugün 7. Gün olacak adet gecikeli ama test yapmaya korkuyorum. Herhangi bir belirtiniz var mıydı
Homesweethome Essmmaa yorgunluk baş ağrısı bilmiyorum ya bahar yorgunlugu ya da bebekle ilgilidir çünkü her zaman çok enerjisi yüksek olan bi insandım. Onun haricinde adet günümde kasik ağrım çok fazla vardi ama adet ağrısı gibi degil farklıydı. 3 4 gundur de 3 4 saatte bir cişe çıkan ben 10 dakika da bir çıkıyorum bu kadar. Adetiniz düzenli miydi benim hiç gunum geçmediği için sürekli test yaptim sizde yapın inşallah çıkar 🍃
28ilksen28 Essmmaa aynı adet sancısı çeker gibi sancım vardı ha oldum ha olcam herhalde derken eczaneden test aldım yaptım birden çift çizgi çıktı
Mervenur_kcbs Homesweethome ya benimde böyleydi şuan 23. Haftadayım 🤲🏻Şükürler olsun ki🤲🏻 Allah kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🤲🏻🙈💗
Selimem Homesweethome Âmin canım çok teşekkür ederim âmin inşallah🤲🏻🧿🤲🏻🧿🤲🏻🧿🤲🏻Sen de güzel haberlerini al inşallah hemen
Merakliana Homesweethome canısı bende 12. Gün oldu bugun gecikmenin. Dün test yaptım tekrar aynı böyle 😍 resim atmayı bilmiyorum 🙈 yol arkadaşımmmmmmm 🥰🥰🥰
Homesweethome Merakliana atarsin yaa google img yükle yaz foto seç yükleye baş altta ikinci linki kopyala sonra buraya yapıştır. Ben pazartesiyi bekleyemedim verdim geldim kanımı senin daha fazla oldu 🙆🏻♀️
Essmmaa Homesweethome Benimde düzenlidir aslında en fazla 2 gün şaşar yani. Bende bel ve kasık ağrısı oluyor adet olacakmışım gibi ağrımda oluyor ama daha bir şey yok beklemedeyim bakalım 🦋
Homesweethome Dilos1645 çok teşekkür ederim😻 bana o kadar belirgin geliyo ki çünkü daha once hiç bu kadar belli olmamıştı😬