Barkoddg mukerrem_k O haftalarda ozellikle top gibi oluyodu ben seviyordum hic korkmadim😅 Sonra iyi mi kotu mu derken 33 haftaya geldik bi problem çıkmadı korkma canim.
Mervenur_kcbs mukerrem_k bu haftada nasıl toplandığını anlıyorsunuz ben 23. Haftadayım ama anlamıyorum yada toplanma dediğiniz nedir acaba kötü bişey mi
mukerrem_k Barkoddg ya erken Doğum riski falan diyen olunca korkmaya başladım bende. Yoksa ilk fark ettiğimde oy ogluşum burda mı toplanmış diye karnımı seviyordum😂
mukerrem_k Mervenur_kcbs inanın bende bilmiyorum. İki gündür falan bir anda karnımın bi tarafı sertleşiyor el koyunca bile anlaşılıyo orda birşey olduğunu. Ama bebek mi başka birşey mi bilmiyorum ve korkuyorum 😔
Semipermeable mukerrem_k benim 18. Haftamd baslamisti. Doktor hep normal diyordu. 24. Haftada magnezyum verdi gunde 2 tane. Yine de toplaniyordu ama o hissiyati hissetmiyordum. Saglikla al kucagina
mukerrem_k Semipermeable anladım çok teşekkür ederim. Kontrolüm haftaya, ama çok tedirginim acaba kötü bi durum mu diye
mukerrem_k Arya12 ayy varya inanır mısınız benimde böyle oluyo. Karnım yamuluyo resmen😂oysa daha kaç haftalığız sanki diyorum. Siz kac haftalıksanız acaba
Minigimm2020 mukerrem_k oldu hatta bugun oldu sabah kalktigimda gobegim ortasinda bi top gibi bsey hisseriyodum
mukerrem_k Minigimm2020 sizinde haftanız 20 mi yoksa daha mı büyük? Bana 20. Hafta için erken gibi geliyo böyle şeyler o yüzden korkuyorum
Pnrr06 mukerrem_k bende de oluyordu hala da var canım 28 haftalık hamileyim doktorum eğer 10 dakika da bir olmazsa sorun olmaz bebek pozisyon falan değiştiriyordur dedi
Esen16 Benımde aynı şekilde 21 haftaliğim yaklaşik 3 haftadir benımde açaip sertleşip aşaği doğru baski yapıyor kasilmami diye cok korktum ama doktorum normal dedi progestan verdi rahatlarsin dedi hala aynı bakalim inşallah iyi olur
Arya12 Mervenur_kcbs ay hiç deme korkuttu beni normalde karnım yusyuvarlak top gibi soktuğu SEK’le bak 😂