Rumeysa123 Merhaba pıhtılaşma testi yaptırcam ama özel hastanede direk gidip kan verip yapılıyomuş özel hastanede yaptıran var mı acaba normade genetik polikliniğine gidip yapılıyo diye duymuştum
blueberyy00 Rumeysa123 özel hastanede biraz fazla maliyetli olduğunu söyledi doktorum bana dilersen üniversite hastanelerinde yada genetik tani merkezinde yaptirmami söyledi ben genetik tani merkezinde yaptırdım
mlsmrtgl Rumeysa123 bende iki üç ay önce yaptırdım 1500 TL ye hem genetik test hem kan pıhtılaşması testi . Sadece kan veriyorsunuz . Onlarda dışarıda bir merkeze gönderiyorlar analiz orada yapılıyor . Benim kan analizim Kayseri’de yapılmıştı .
Yldzzzz Istanbulda medilife da 1 sene once 1700 e yaptirmistim hastaneye gore fiyatlari değişebiliyor zamanim olmadigi icin özelde yaptırmaya mecbur kalmistm ozel hastaneler de zaten genetik laboratuarina gonderiyor kendileri yapmiyor.10 tüp kan vermistm.
Yldzzzz Yanlis anlasilmistir belki yüz yüze sorabilirsnz normal kan testi fiyatlari o civarda genetik testler pahali hatya ben bi kac tane hastaneye sordm biri 2500 bile demisti doktorum isimlerini yazmisti bana testlern bende o sekilde yaptrmstm