Öncelikle normal dogum yapıpta cok kolay oldu özelliklede ilklerde bunu söyleyen anneleri cok tebrik eder ayakta alkışlarım ben oyle birsey diyemıyorum kendi acımdan dün 11:35 de dogum yaptım hastaneye girdikten 2 saat sonra imza atıp geri cıktım ben yapamıycam başka hastaneye gidip sezeryan olucam diye başka hastane de takipli olmadgm icin almadı tabi gerisin geri cehennemime döndü cebeci tıp fak ankara gece 4 de sancım geldi kalktım takip ettim arası sıklaşınca hastaneye gittik vardgmzda saat 5-5,30 arası idi ⅘ cm acıklık baki idi çünkü 2 gündür çatı muayenesinden sonra sancım vardı hastaneden cıkıp geri döndükten sonrası kabusdu her gören niye geldin dedi niye geri kabul ettiniz dedi vss tuşeler nst ye bağlı yatmalar sancıları yatarak karsılamalar sancıdan ötürü kıpırdandıgın icin oynayan kablolar ve yine oynama diye kızan doktor müsvetteleri acıdan artık nefesim kesildi bebeğime oksijen gitmemeye başladı oksijen verdiler rabbime şükür olsun ki hastaneye saat 8-8,30 civarı geri döndüğümde acılmam sunininde etkisiyle hızlı ilerleri ⅞ olunca lavman verdiler lavman verince hemen bosalıyo iç zaten hemşire tutmuş 10/15 dk bekle oyle tuvalete git diyor her ne ise ilk başlarda tuşeleyen kadına yapma yapma dedim ben senin babanın oglu dglm benimle senli benli konuşma dedi siz bizmişiz acılma tam olunca sancı odasında yaklasık ⅞ ıkınmada bebek tam kanala yerleştrildi yerleşince dogumhanedede 2 ıkınmada geldi eşi bebeğimden daha zor cıktı sonrası canlı canlı terzinin yamalısı gibi dikiş kac tane var sayamadım bile kesi hissiz dikiş hissedelirdi şuan alttan resmini cekıp bakmaya korkuyorum bebeği hiç temas ettirmediler hemen alıp giydirdiler aşağıdan kıyafetini istemişlerdi dikişten sonra cıktık dogumhaneden odaya geçtik varım yogum bu kdr keşke bbende mucizevi dogum hikayesi olarak anlatsaydım ama ben yasanılanlarla anlatılanlarla kendimi kandırmışım başkasını kandırmak istemem hakkınızı helal edin bu cok uzun oldu ama rabbim bu zorlu sürecin sonundaki güzelliği herkese nasip etsin başındaki zorlugu etmesin çektirmesin kimseye birdaha dogurursam epidurelsiz aslaa 🥺