svvlata Ecmell benimde 10. Haftam ve şu zamana kadar test yapmadaydım hamile olduğumu bile anlamazdım. Hiç merak etme çok normal kişiden kişiye değişiyor belirtiler. 😊
Melk111 Ecmell kız tek derdin bu olsun benimde ilk 4 ay hiçbi belirtim yoktu ama 5. Aydan gün almaya başlayınca o zamn belirtilerim ortaya çıktı her insanda farkı oluyo bu durum korkma bi sorun yoktur Allahın izniyle❤
Ayca6868 Ecmell benim de 10. Haftada tüm belirtiler durmuştu sonra 12. Haftadan sonra tekrar başladı şuan 22 olucaz daha yeni yeni geçiyor yani kişiden kişiye değişiyor merak etme
Ecmell svvlata ay çok enteresan ama sevindim bu duruma 😀 çünkü koku hassasiyetim dışında çok normalim diyorum bazen bişi mi oldu içeride diye 😓Allah korusun
NefesAyza İlk 8 hafta bebekler gibi hiç bir sıkıntı yaşamadım hatta ben de böyle bir post açmıştım :) ama şimdi bulantı ve istifra başladı.. dua edin böyle devam etsin sağlıkla gelsin inşallah bebiş :)
Ecmell NefesAyza İnşallah canım benim 🤲🏻 Allah evlatlarımızı sağsalim bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Ecmell Ayca6868 durunca belirti insan korkuyor, bide ilk hamilelik bilmiyorum hiçbir şeyi inşallahh canım 🤲🏻
Ayca6868 Ecmell bende çok korkuyodum kusunca mutlu oluyodum ama bir süre sonra hareketlerini hissedince korkun geçecek 🍀
Angelada Ecmell ben 6 haftaya kadar midem bulandı yorgunluk oldu 7 haftada belirtim yok oldu doktora gittim sağlıklıydi bebişim onun için korkmayın
Sevgigursoy Ecmell hayır doktorum çatı muayenesi yapmadı çarşambaya kadar doğurmazsın çarşambadan sonra herşey olabilir dedi 😁