minik_hamis Merhaba arkadaşlar benim Sat göre 19 Nisan ayından bu yana 8+5 günlük hamileyim özel hastanede böyle gözüktü ama geç döllenmeden dolayı devlette 7+3 gözüküyorum bugün bebek haftadan haftaya büyüyor ama kalp atışı yok böyle bi şey yaşayan varmı
minik_hamis busratunk5 geçen hafta cumartesi gittiğimde 7 +6 haftaydim kalp atışı yok mecbur kürtaj dedi özelde ki doktor ama bebek 6 mm den 10 mm olmuştu sordum bunun nedenini bna ddiki demek ki varmış ama durmuş 4 gün sonra devlete gittik eşimle 7+2 gözüktüm ve bebeğime 11.2 mm olmuş sizce ne yapmalıyım
Rumeysa123 minik_hamis canım bende kalp atışı olmadığından kürtaj oldum 2 hafta önce ama benim bebepim büyümüyodu aksine boyu falan küçüldü nokta kadar kalmıştı seninki büyüyorsa kalp atışı vardır bence yoksa nasıl büyüsün alttan baktır istersen bide
minik_hamis Rumeysa123 alttan baktırdım 7+2 günlükken kesen çok güzel 30 mm bebekte gayet iyi hersey çok güzel ama kalp atışı yok dedi daha sonra eşim araştırmadakj Bi ebeyle konuştu durumu anlattı ebe kesinlikle aldirmamamiz gerektiğini söyledi ve şöyle bisey daha söyledi dediki her 2 günde Bi karına beta hcg tahlili yaptır eğer yükselirse hiç korkma kalp atışı oluşacaktir ama düşerse demek ki bebek ölüdür o zaman aldırın dedi
minik_hamis Rumeysa123 ben 20 mayısta kan verdim beta için 376.2 çıktı ebenin söylediği gün yine kan verdim 17 haziranda beta için 79718.4 çıktı eve söyledi eşim hiç bir sıkıntı yok bebek sağlıklı gelişiyor sakın aldırmayın bekleyin daha dedi
minik_hamis Caglanuroney ayy inşallah canım bende bekli em sonuna kadar bakalım hayırlısı olsun inşallah
minik_hamis Nisanurt hmm anladım benimde geç döllenmeden olabilir aslında çünkü ben adetten sonra aralıklı tarihlere 2 defa test yaptım çıkmadı ama 20 mayısta yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi ve kan tahlilinde beta 376.2 çıktı