1PrensAnnesi Esfdnc evet ilk bebeğimde sankoda doğum yaptım gayet yeterli ve iyi bi hastane tüm takibimi medicalde hatice hanım yaptı sadece doğuma sanko esra hanıma gittim odaları geniş ve anestezisti çok iyi diye ciddende öyle oldu
Esfdnc 1PrensAnnesi iyi bari sevindim bende orda yapacağım aslında ben Doc dr Tuncay yüce kliniğine gittiğim için doktor orayı önerdi orda yaparız dedi yenidoğan servisi iyiymiş
Aysegulum27_ Esfdnc tuncay yüceye mi gidiyorsun kaç haftalıksın birde detaylı ultrasyon fiyatı ne acaba
Esfdnc Aysegulum27_ ben 32. Haftadayım 11 haftalıktan beri gidiyorum 400 alıyorlar ama arada kontrole çağırıyor o zaman alınmıyor Genelde riskli gebeliklere bakıyor işinde iyi bari tavsiye ederim
Esfdnc Aysegulum27_ Tuncay bey alanında bir numara gerçekten ben başka doktora da gittim ikizlerimde çok şükür şimdilik sorun yok ama çoğu riskli gebelik oraya gidiyor
Esfdnc Aysegulum27_ ne var ne yok sana güzel bir dille söyler kendi çocuğu gibi üzüldüğüde oluyor sevindiği de sadece biraz pahalı ama genelde hemen hemen hepsi aynıdır