Gizemlimmio zohreeeee Ben de regl günümde verdim kan ve çıktı. İlk testim benim de bu şekildeydi regl den bir gün önce. Bence kanda baktırın. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
zohreeeee MinnakLiva evet resimde oyle belli belirsiz cikdi ama canlida baya belli bilemedim adetim yarin kan versem bugun cikarmi?
Gizocan MinnakLiva zohreeeee kanda da görünmeyebilir bir hafta sonra kesinleşir ama erken daha adet yarınmış
Zeyyno_ zohreeeee Var olsa bilr beklemeni tavsiye ederim net sonuç alırsın bi hafta sonra felan tekrar bak
Deletedmom320 zohreeeee canım kan ver hemen özel hastanelerde çabuk çıkıyor sonuçlar zaten ben dün kan testi yaptım ve adetime 6 gün kala bile çıktı
ilseng Benimde böyleydi kan vermiştim değerim çok düşük çıkmıştı var diyemeyiz 1 hafta sonra yeniden ver dediler çok şükür hamileyim 🙈🙈 sizde çok yenisiniz bence 😍
zohreeeee ilseng 5e kadar cikarsa hamilelik yok diyolar bilemedim yine test yapicam yine boyle ciksa kan vermek istiyorumm sizde kan deyeri kacdi?
ilseng zohreeeee 3.57 ydi benim bi hafta sonra 210 a yükseldi:) bundan öncesi hep 0.1 geldiği için o değerde olması bile umut vericiydi🥰
zohreeeee kar_kristali yaa inshallah oyledir kan verdim bakalim cikacakmis bugun. Sag salim kucagina al inshallah