selin4141 26+4 haftalığız felaket derecede uykum var fakat ağrıdan uyuyamıyorum ayaklarım sıcaklaşıyor ağrıyor bel zaten odunla dövüşler gibi sizde de aynı sıkıntılar var mı acaba ? Erken başladı şikayetler merak ettim
Meriwa selin4141 canm doktoruna gidince bildir şikayetini değerlerine bakar bi vitamin takviyesi verir muhtemelen
Aylaninannesi selin4141 kramplar vs de oluyor mu bilmiyorum ama benim de çok ağrım vardı magnezyum ve kalsiyum kullandım. Aynı haftalarda nerdeyse. Doktorunuza söyleyin takviye başlar size
Evlat_can selin4141 allah yardım etsin canım bende 21.haftadayım geceleri ayaklarım çok yanıyordu ta uykudan uyanıyordum malesef şeker çıktı oyuzdenmi bel ağrımda zaten devamlı var bel fıtığından ameliyat oldum ve hala var hamileyken dahada azdı ama sürekli dinlen iyi geliyor bel ağrısına 😊
selin4141 Meriwa Aylaninannesi Takviye kullanıyorum kızlar işte şu sıralar ağrım arttı randevuya gidice belirticem 🙈 En son 2 hafta önce tüm değerlerime bakıldı normaldi ama bilemedim
selin4141 Evlat_can sağol canım Allah seninde yardımcın olsun bende şekerde çıkmadı tüm değerler normal ama bugün özellikle çok kötü oldum 😓
Evlat_can selin4141 allah şifa versin canım cümlemizi bebeklerimize sağ salim kavustursun inşalalh bu zor günlerin yerini tatlı telâşlar alacak rabbim kimseyi darda koymaz☺️🤲
selin4141 Evlat_can amin canım benim çok doğru diyorsun🙏 Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏