Aylaninannesi Esrakrc doktorum 35 haftada ciğerleri gelişmiş oluyor çok sıkıntı olmaz dedi bana . Su geldikten sonra müdahale edilmiyor hemen acilden giriş yapın. Sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız inşaAllah. Bol bol elem neşrah okuyun
M1044 Esrakrc korkma benim de suyum geldi 2 gün önce 36 haftalıkken çok şükür ne doğurdum dan anladım ne bişe küvez de kalmadı kuzum senin de öyle olur inşallah 🤲🏻☺️
_mucizem_ Esrakrc 35+4 üm canım ben de nişanım geldi sancılarım oldu bu gün doktor artık toparlamıştır kendini küveze girmez korkma dedi bana. rabbim yardımcın olsun sağlıkla al bebişini kucağına 🤲
Esrakrc _mucizem_ catım basıkmış ve bobrek buyumemden sabah sezeryana gırcem dua edın yavrum 35 haftalık dha
_mucizem_ Esrakrc rabbim sağlıkla kucağına aldırsın canım 🤲artık bu haftalarda bebiş topluyor kendini üzülme sen stres yapma. Benim de erken doğum riskim var 35+4 olduk dün nişanım geldi 🤷🏻♀️
Glcnazz10 Esrakrc benim de suyum azalmş bugün dogum olabilir 37 haftaligim ve bebegimin kilosu az Allah hepimizi hayrlsyla kurtarsn🤲