Aliahlas Merhaba hanimlar Kiz bebek bekliyoruz insallah isim konusunda tam karar verdim derken yine kararsizliga düştüm benim gbi olan anneler vardir eminim 😊 anlamlı kiz isimleri söylerseniz cok sevinirim belki kizimin adini siz koymus olursunuz 😉🌸
matruskaa Aliahlas kızım olsaydı defne pera koymayı düşünüyodum sanada fikir olsun canım derin ve berende begendiğim isimlerden
SemihDamlaDalan [silindi] masal Mina lina almira defne beğendiğim isimler canım inşallah sende beğenirsin ☺
DenizYagmur Yağmur Nefes Yeliz İrem Su Dün keşfettiğim bir isim 🙈 Azelya çiçek ismiymis Herkes ayni isimleri koyar oldu bence kızınıza bu tarz nadir isimler koyun özel olsun 😊
DenizYagmur Aliahlas benimde 😂😂 Açelya yi yanlış söylüyormuşuz gibi geliyor ama belki birilerinin hoşuna gider 😊
Esa Adı Esila gobek adı Gülru. Esila nın anlamı akşamüstü diye yazsada net bi anlamı yok biz hem basharflerimiz hemde bize hoş geldiği için koyduk. Gülru da gül dudaklı demek doğduğu zaman öyle sevmiştim 😊
Aliahlas Ebi elizan ismini cok seviyorum bende eliz arven istiyodum anlamları olmadığı icin vazgeçiyorum 😔