Serzeyyyy Kızlar 33 gün oldu sezeryan olalı dikişlerim estetik dikiş. Başlangıç ve bitiş yerinin içinde yuvarlak şekilde sertlikler var bi taraf bazen açıyor. 10. Gün kontrole gittim sıkıntı yoktu acaba normal bir durum mu bu sertlikler
Ay-se-tufnk Serzeyyyy bende 24 gun oldu benimde oyle baslangc yerinde elimi atinca icerde sanki sert bsy var kontrole gtmstm bir sorun yok dedi
CansuDemir Serzeyyyy Benim 20 ay oldu.Evet normal onlar, başlangıc bitiş olduğundan bir de cilt yapısıyla da alakalı. Arkadaşımın da tam ortada var sertlik mesela.
Busratm Serzeyyyy Normal canım. Açılmasın diye fazla düğüm atılıyor oralara ondan dolayı o sertlikler.
CansuDemir Serzeyyyy zaten 40 kanaması bitince, 6 ay ve 12 ay olunca kontrole gidiliyor.O zaman baktırırsınız 😊
yba Normal olabiliyor benimde sol tarafım öyleydi. 40 kontrolüne gittiğinde doktor tekrar bi bakar zaten, seninde için rahat etmiş olur.
Serzeyyyy yba 10 günlükten gitmiştim kontrole bir daha geleyim mi kontrole dedim doktoruma gerek yok dedi 🤷♀️
merveakcy09 Dikiş atıyorlar canım deri altına orda düğümler oluyor. O düğümler zamanla vücut tarafından emiliyor kayboluyor geçiyor doktorun sıkıntı yok dediyse normaldir geçici bir durum yani.
CansuDemir Serzeyyyy Çağırmasa da gitmeniz gerekiyor.sezaryenle ilgili değil normal doğum da olsa lohusa kanaması bitince rahime bakılır.