Smrhls 36 haftalık hamileyim 10 15 dk ayakta durduktan sonra oturamiyorum kuyruk sokumu bölgesinde ağrı batma oluyor sizlerde oldumu bilginiz varmı canlar
Nnur1 Smrhls 33.haftamdayım. 2 gündür o kadar ağrıyor ki kuyruk sokumum nedenini bilmiyorum ama. Henüz doktora da gitmedim. Uzun oturduğumda, kalktığımda ve ayakta durduğumda ağrıyor benim de
sevbun-88 Smrhls ben 34 teyim bu hafta başladı benimde 10 dk yürüdükten ya da ayakta kaldıktan sonra çok aşırı ağrıyor uzandığımda sağa sola dönemiyorum ama dinlenince geçiyor .ayaklarım ve ellerim biraz şişti avuçlarımı sabah sıkamıyorum
Caglaaa14 Smrhls 33+3 benim de kuyruk sokumum agriyor oturtamıyorum doktora sordum pelviks kemikleri açılıyor Doğuma hazırlıyor ondan agrir dedi mecbur cekecegiz sanırım
MinnakLiva Aynıyız.. Resmen can çekişiyorum, eşime şurayı bi ovala dedim, adamın elinş atmasıyla çığlığı bastım.. Allahım 😣😣
Smrhls MinnakLiva aynen çok kötü ilk oturugumda öyle bir batma oluyoki sonra sonra alışıyorum zaten biraz oturuncada geçiyor
Smrhls Nnur1 bugün doktoruma söyledim normal dedi son haftalarin olacak okadar dedi vala yapcak bise yok cnm biraz bu ağrıyı cekicez
Sevgiarf O bebek ağırlaştıpından oluyor özellikle uzun süre sandalyede oturunca kalkmak işkence resmen