Geçen hafta perşembe rahim filmi çektirdim. Sonrasında enfeksiyon olmaması için verilen ilaçları doktorum 3 gün kullan dedi. Üç gün kullandıktan sonra mahvoldum resmen son 4-5 günüm zehir oldu. Çok fena yanma, kaşıntı, kasık ağrısı, kesik peynir gibi akıntım var. Aksilik gibi sonuçları almaya gidince stresten midir nedir o an acıyı hissetmeyince doktora sormayı unuttum. Rahim filminden sonra enfeksiyon kapmış olabilir miyim? İlaca devam etsem keser mi?
Ayrıca ikinci bir sorum daha var rahim filmimin sonucunda anormal birşeyler yazıyor gibi ama doktorum bir sorun olmadığını söyledi. Hatta şaşırdım öyle deyince. Anlayan varsa bakabilir mi raporu yoruma hemen ekleyeceğim.
Herşey hayırlısıyla bir evlat sahibi olmak için Allah’ım görüyor halimizi ne kadar çok yorulsam da bazen bıksam da tükensem de hala uğraşmaya devam ediyorum. Yalan yanlış pcos tespiti yüzünden bir yıl saçma sapan ilaçlar kullandım. Yetmezmiş gibi 10 kilo aldım. Hormonlarım normal olmasına rağmen hormon ilaçları verdi doktor. Neyse uzatmayayım çok çektim kısaca ve hala da çekiyorum. Allah’ım görüyor halimi ama bu sefer doktorun pozitifliğinden dolayı umutluyum dua edin bana bende anne olmayı isteyem herkese dualar ediyorum. Allah’ım hepimize nasip etsin bu mucizeyi inşallah. Uzun yazdım hakkınızı helal edin. 🙏🏻😔