Merve1192 Hatice1834 canım doktorum bana makineden çıkan çamaşırı iki kerede taşı dedi ben de ortalama bı makine 8-10kg arası ise 4-5kiloya kadar sorun olmaz diye düşünüyorum hatta bazen bebek falan severken kucaklıyoruz daha ağır oluyor ani hareket etmeden kendini zorlamadan kovayı az doldurarak yaparsan bir sıkıntı olmaz ♥️
seydaau Mom9272 ya doktorlar anca ağırlık kaldırmayın yürümeyin dışarda ne biliyim uzanmayın üst rafa falan diyorlar bizde böyle hemen şey yapıp geriliyoruz 🙁
Mom9272 seydaau tabikide dikkat etmek gerek canim ama böylede vesveseye kapılmak ne biliyim kötü düşünmemek gerekir
seydaau Hatice1834 en iyisi suyunu falan hazırla sık . Yap odayı gel banyoya tekrar sık tekrar yap ağırlık kaldırmazsın bana öyle mantıklı gelmişti
1Anne_ seydaau cnm vilada kovaları zaten küçük oluyor en büyüğünün bile su sınırı var yarısına kadar doldurabilirsn en fazla dolu olsa bile 5 kiloluk su kovasindan ne olucak hicmi bebek kaldırıp sevmiyoruz 😄😄🤷♀️🤷♀️ bu kadar evhamlı olmak iyi değil elbette çok dikkatli olmalıyız ama biraz sakin olmalıyız
seydaau 1Anne_ diyorum ya canım uzanmayın diyorlar ısrarla evdekiler bi bulaşık yerleştirmeye kızıyorlar otur diyorlar anca 😂 kendim için demedim genelde böyle diyorlar ya doktorlar. Eskiden annelerimiz neler yaparlarmış😂
morsunbul95 Hatice1834 kız benim 18 günüm kaldı doğuma bı koltugu sırtıma alıp tasimadigim.kaldi 😂😂 Tabii şaka bı yana sen yinede dikkat eğer agrin olursa dinlen biraz Geçmiş olsun ☺️
Minnak35 Hatice1834 unutmus olabılırısnız ama bu konusmalrın uzerıne tekrar aynınısını yapan bayanlar var burada
1Anne_ seydaau aynen hadi eskisi kadar sağlam değiliz ama bukadar da hassas olmamaliyz 🤣 dün kaynanam bana hızlı yürüme bebgin düşer diyo şimdiki gebelikler pamuk ipliğine bağlı diyo allaha şükür hiçte esirgemedim kendimi bişeyde olmadı dedim 🤷♀️🤷♀️
OlgaArslan Hatice1834 ilk hamileliğimde 30 kilo yemek tencerelerini kaldırdım. bu hamileliğim boyunca 11 kiloluk kızımı kaldırdım kucakta taşıdım kucağımda merdiven çıktım çok abartmayın ama çok aşırı ağır da kaldırmayın tabi vileda kovası zaten en fazla 10 litre ağzına kadar kimse doldurmuyor onu alt tarafı 2-3 litre kaldırmışınızdır
Buselensi Hatice1834 kız bende agır bişey sandım vileda kovasından nolcak kendını böylr korkutma daha şimdiden stres yapma olmaz bişeycik kanama gecmeyen şiddetli bel karın agrısı olmadıkca sıktı olmaz sen rahat ol biraz
ilseng Karnında bebişi kucağında evladı olan anneler var :) rabbim nasip ettiyse 100 kilo kaldırsan etki etmez, nasipte yoksa bir kibrit çöpüyle gider. Bol dua 🙏🏻♥️🧿 sağlıkla kucaklayalım ve kavuşalım evlatlarımıza insallah 🧿🙏🏻💕
Ssvd2 ilseng oğlum 15 kilo devamlı kucağımda 29 haftalık hamileyim:))) dediginiz gibi allahın izniyle hicbiseycik olmaz
bbhhrr5289 Youtubedan doktor konusmalarini dinlemenizi tavsiye ederim bu konular hakkinda bilgi edinmenizi, yoksa bir vileda kovasinin stresini yasarsaniz doguma kadar kim bilir neleri takarsiniz kafaya 🤷🏻♀️
Ssvd2 Hatice1834 vileda kovasindan mi dusucek? Riskli gebeliginiz yoksa hiçbişey olmaz ilk haftalarda tabi daha dikkatli olmak gerekir ama.vileda kovasin dan bisey olucaginida sanmam
Tgncr05 Hatice1834 canım ben 3 haftalıkken koltuk kaldırdım vileda kovası da nedir🤦♀️🤦♀️😂😂 korkma hep böyle kötü düşünmeyin güzel düşün güzel yaşa ha tabi sana bişey olmaz kaldır işini de yap diyemem herkesin ayrı bende bişey olmuyo diye sende de olmayacağı anlamına gelmez dikkat et yinede emin ol eğer olacağı varsa nasip etmemişse Rabbim oturduğun yerde bile olur ama nasip etmişse istersen taş taşı yine de olmaz sağlıkla kucağına al inşallah 🤗🤗
Annisko Hatice1834 o kadar pamuk ipliğine tutunmuş değildir canım sakın ol hepimiz evimizi temizlerken kova taşıyoruz.agir kaldırdım deyince ben dolap koltuk falan taşıdığını düşündüm 🙈,😊 ben şu an 33+6 haftalık oldum hala evimi silerken paspas kovasi taşıyorum:))banyodan hole kadar