RabiaMG Mervedoruk mantar olabilir doktor fitil krem verir. Pamuklu camasir giyip camasirlarinizi utuleyin birde sirkeli suyla tahretlenmek iyi geliyor
HilalG Mervedoruk benimde normal şeffaf oluyor ama kaşıntı yanında peynirimsi yeşil sarı renkler de akıntı oluyorsa bunlar enfeksiyon belirtisi. Doktorum sarı yeşil akıntı durumunda da bildir demişti. Çok sık ve şiddetli oluyorsa siz yine de doktorunuza danışın
58Vildan Bende de sadece kasıntı ve akıntı oluyor mantar da su gibi akıntı oluyormuş şeffaf doktor travazol yazdı çok faydasını gördüm
58Vildan Mervedoruk yani içim rahat etsin diyorsan git hemen gidemeyeceksen gidene kadar alıp kullanabilirsin ben 2 hafta önce doktora sadece kaşıntım var dedim travazol kullanacaksın dedi tahlil de yapmadı zaten daha önceden beri kullandığım için biliyordum
RabiaMG Mervedoruk evet ben evlendigimden beri yasiyorum suanda tekrarliyor doktorum muayene etmeden bile veriyor fitil ve krem. Hamilelik oncesi kac kez kultur vermistim. Hamilelikte sk sk oluyormus malesef.
Mervedoruk RabiaMG gerçekten hamilelikte herşey oluyormuş 9 aya kadar Allah herkesin yardımcısı olsun .