Merveilikli Merhaba arkadaşlar bugün kaşıntı başladı anlamış değilim temizliğine çok dikkat ediyorum ve her zamandan farklı bir şey uygulamıyorum. Yaşayan varmı ? doğal yöntem varmı geçirecek ? 13 haftalığız
RabiaMG Merveilikli kasinti mantardan olabilir doktorunuza soyleyin ilac verir. Sirkeli suyla tahretlenmek iyi geliyor birde pamuklu camasir giyip camasirlarinizi utuleyin
Twinksmom Merveilikli Enfeksiyon yada mantar olabilir bence doktora gdin erken tedavi her daim iyidir
Nesrin139 Hamilelikte çok sık yaşanan bir şey bende çok yaşadım doktoruna mutlaka söylemelisin ayrıca iç çamaşırı tercihine çok dikkat et canım
Baharmert Aynı sorun bende de vardı dün sirkeli su bide tuzu karıştırıp ılık suyla yıkadım güzelce sabunsuz ama geçti
Sinemin Merveilikli mantar olabilir o zaman canım sirkeli suyla yıka ped falan kullanma bide iç çamaşırını temiz tut
Mervenur_kcbs Merveilikli sirkeli suyla yıka canım günde 2-3 defa kaşıntın geçecektir enfeksiyon varsa oda geçer
gupsemnur Merveilikli benim büyük kızımda ilk hamileliğimden başlayıp doğum yaptığım güne kadar bende oldu aynı kaşıntı kaşımaktan yara olup çamaşırımda lekeler olurdu kaç kez fitil krem kullandım ama fayda etmedi taki doğum yaptığım gün geçti çok enterasan gelmişti bana halk arasında Çiğit dediler annemler felan çok şükür diğer gebeliklerimde olmadı