Ebru-123 Hanimlar merhaba.2 gun once tetenoz asisi yaptırdım. 23 haftalik hamileyim .bebegimin hareketleri azaldi gibi geldi .aksamlari cok kipir kipir olurdu ama simdi o kadar değil .korkuyorum
Sinemin Ebru-123 o haftalarda çok normal günü gününü tutmaz canım ben 2 gün oynamadı diye gitmiştim hastaneye 😂 ama doktorum normal dedi o yüzden artık korkmuyorum seninde için rahat olsun baktın azalıyo çikolata ye soluna uzan
Muberraonur Ebru-123 bide o haftalar gerçekten çok düzensiz oluyor hareketleri ben 1gün hissetsem 3gün uyuyordu heralde 26dan sonra baya düzene giriyor hatta hıçkırık bile tutuyor Bebişi gör bak ☺️😁
Alahafzan Ben de 3gün önce yaptırdım ama bir değişim olmadı hararetlerinde benim kokum çok ağırıyor ama yatamıyorum bile
suhedakpinar aşıyla alakali degildir canim bu haftalarda bazen hareketlerinin yavaşladigida oluyor korkme bende tetenoz aşısı oldum gerci ben olali 1 ay olsu ne kol agrisi ne sisme hic bisey olmadi cok sukur
Muberraonur Ebru-123 yoktur canım inşallah Yinede çok tereddütte isen doktora görün ya da sağlık ocağında kalp atışını dinle 😇 hiç değilse stres yapmazsın
Ebru-123 Sinemin daha yeni yeni hissetmeye baslamistim net olarak onu.da duyamayinca tedirgin oluyorum 😃😑