denizsn burcuyilmazzz38 evet ben 30+3üz 👋🏻 Tekme şeklinde hissetmiyorum artık daha çok gerilme,esneme hareketi gibi oldu sanırım büyüdüler ondan diye düşünüyorum🤷♀️
Masaltugba burcuyilmazzz38 hayır canım aksine şideetlendi. Birsy yiyip içtikten sonra on kez vurmalı. Aksi halde doktora gözük
Muberraonur burcuyilmazzz38 doktorum banada 3-4 saatte bir hareketlerini takip et demişti o sıralar çok az hareketliydi çok hareket etmiyor diye sorduğumda 1kere tekme atsa yeterli demişti
Necla38 Bende 29 haftalık gebeyım benımkıde azaldı bazen hıc hıssetmıyorıum bıle zaten bellı bır aydan sonra anne dınlenmeye gecınce hareketi baslarmıs onum harıcınde uyurmus
Necla38 Ben de endıselenıp doktoruma yazmıstım cıkolata ye dedı yedıkten sonra bır ıkı tekme attı tamam sıkıntı yok dedı hıc hareket etmeseydı sıkıntıymıs
Kubra_ksk burcuyilmazzz38 30. Haftadan sonra benimde azaldı hala az ama durmadan biyerlerini dayıyo karnım şekil değiştirdi artık 😊
Buselensi burcuyilmazzz38 bendede oyleydi ya arada cok sakın oluyo arada bir dr baya dışardan bakınca başkaları görüyo kafasına göre takılıyolar 😂😂