minnakkoalammm Bebek daha gram bile olmadan bu kadar karnımın şişmesi normal mi neredeyse 5-6 aylık gibiyim. Gaz ve ödem olduğunu düşünüyorum. bu şekilde olan annelerim varsa yazabilir mi???
musti28 minnakkoalammm gazdır tatlım bende öyle düşünmüyordum ama göreceksin puf diye inecek bir kaç haftaya
Yaseminakkoyunk minnakkoalammm ilk 3 ay karnın zayıfsan belirgin şekilde şişer ama bu gazdan oluyor sonra inecek ve bebeğinin büyümesiyle karnın çıkacak 😇
Sldynr minnakkoalammm aynen benimde öyle şuan 10 hafta 3 günlük eşim bile diyor 6 aylık gibi diye ama benim gaz sıkıntısı değil gaz olunca acayip rahatsızlanıyorum neden bu kadar büyük karnım anlamadım😊
minnakkoalammm zeyzey95 ayy ne zaman iniyor bu kıyafetlerim bile olmuyor keşke bebeğim olsa hiç dert etmem
minnakkoalammm musti28 ayyy şükürler olsun hiç bir kıyafetim olmuyor, galiba hamilelikte nasıl görüneceğimizin ön işareti oluyor 🤗
minnakkoalammm Yaseminakkoyunk evet kilolu değilim zayıf sayılırım ve ilk defa BÖyle bir göbeğim oldu. Ama rahatsız etmiyor sadece görüntüsü var
minnakkoalammm Sldynr benim de herhangi bir rahatsızlanmam yok yani sıkıntı yaşamıyorum sadece aynaya bakınca 6. Ayımı görüyorum 😊
esradgzl minnakkoalammm benim de öyleydi valla cnm hatta dedim yandım kocaman bir göbeğim olucak ama şuan 4. Ayımdayım küçüldü göbeğim ve zaten gaz olduğunu da söylemişti etrafımdakilerde seninde büyük bir ihtimal gaz.
minnakkoalammm esradgzl evet yani zaten ben de başka bir ihtimal vermiyorum ama yine de insan tedirgin oluyor bir çok kişi yaşamış, normal o halde🤗
ssuleeyuce minnakkoalammm ilk baslarda ole oluyor siskinlik hissi kabizlik vs ama bulanti baslayjnca hic bisey kalmiyor dumduz oluyor 😀 merak etme
ssuleeyuce minnakkoalammm olmayanda var olanda benim ilk hamileligimde olmustu 4 kilo vrrmistim. Bakalim bunda nasil olcak. Ama aslinda bi yonden iyi cunku ilerleyen zamanda kilo alcagimiz icin verip tekrar almak goze batmiyo 😀 iyi acidan dusunelim
haziranin25i minnakkoalammm mide bulantısından sikayetciysen doktoruna söyle ilac veriyor prilam diye ve bu ilacı hamileyken kullanabiliyorsun ben aldığımda ilk kullanmadım kusmaya başlayınca ve boş mideyi çıkarmakta zorlaninca içmeye başladım çok rahatım 💕
Erdeminannesii minnakkoalammm aynen bende böyleyim 2.ye hemen hamile kldım diye sanırım dedim ama bilmiyorum oğlum 7 aylıkken 2. Ye hamile kaldım mutiş derecede gaz şişkinlik karnımın büyümesi var anlamış değilim bi sonraki doktor kontrolünde soracam
minnakkoalammm Erdeminannesii belki sizinki öyle olabilir benim ilk ve inanılmaz büyük anlam veremedim ben De doktoruma soracağım mutlaka😊
minnakkoalammm ssuleeyuce evet kuzenim de 4 kilo verdi mide bulantısından sadece son ay hamile gibiydi iyi yönünden bakarsak evet bu iyi bir yön olabilir🤣
haziranin25i minnakkoalammm ben 59 kilo ile hamile kaldım sizin dediğiniz gibi şikayetlerim var göbeğim paso sis eşim benimle dalga geçiyor hatta 🤭 soda içsem de hala gaz mı dolu yani 😵
Elifaky minnakkoalammm bende öyleydim camım karnım büyüyor diye seviniyordum meğerse gazmış zaten zamanla büyüdükçe anlarsın şuan 18 haftalığım ve karnım şimdiden sonra büyümeye başladı 😊
minnakkoalammm Elifaky evet bebek olması ihtimal bile değil, rahim De genişliyormuş ama o da iç kısımda dışa pek vurmaz o kadar genişlemede. Bekleyip göreceğiz 😊