Hamileyim11 Kızlar magnezyum yazdıracağım çok kramplarım oluyor sizde hangisi ishal yaptı afedersiniz kabızlık çekiyorum 22 haftalığım
Seyma-Tek Hamileyim11 magnorma basladigim gunden beri ishalim😂kesince duzeliyo o yuzden ara ara içiyorum
Unsalinn_Annesii Hamileyim11 bende magnorm içiyorum ama bende ishal yapmadı bünyeden bünyeye fark var canım her ilaç farklı etki edebiliyor
esrAlp Hamileyim11 magnosit yazdı ama ben onla da çok zor çıkmaya başladım decavit yüzünden probiyotik takviye başladım
Mircet Hamileyim11 magnorm içiyorum ve ishal yapıyor magnormu hamile kalmadan öncede ara ara kullanıyordum sırt ve bel ağrılarım için o zamanda yapıyordu
Misssimsek Hamileyim11 magosit içiyorum ishal .degilim ama sık ve kolay çıkıyorum tuvalete. Kan hapinin tuvaletime.olan etkisi geçti onu kullanmaya başlayalı.
Hamileyim11 Misssimsek canım bende çok zor çıkıyorum duphalac içiyorum inşallah magnezyum fayda eder :(
esrAlp Hamileyim11 evet oğlumda hergün içiyordum ama bunda fiyatı biraz fazla geldi nbl yeşil kutu 80 küsür gibi bişey haftada iki üç içiyorum şimdilik son zamanlar mecbur her gün olucak
esrAlp Hamileyim11 evet günlük içmeseniz bile ilk haftalerdaysanız gün aşırı bile içseniz her gün çıkartıyor ben kayısı sıcak limonlu su hepsini denedim en son yine buna başladım
Yeliz06 Magosit ishal yaptı beni bazı günler sadece cıvık çıkardı. Tabi ben gün içinde kefir maden suyu falanda içiyorum onun etkiside vardır mutlaka
Busrayildiz41 Hamileyim11 magnorm bana ishal yapıyor bitmişti ikinciyi bi 4-5gun geç aldım o ara kabızlık oldu başlayınca tekrar ishal ama cok memnunum ben ishal yapmasından ağrısız rahat boşaltım 😁
Aayss Hamileyim11 magnesie calcinee saba bende de var kabızlık Efermag tablet kullanıyordum kabızlıkla başa çıkamadığım için magnesie kullanıyorum birde demir ilacımı değiştirttim