aysemre67 Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim hafif sarıdan açık kahveye yakın akıntı teklike oluşturur mu kafama takıldı yardımcı olurmusunuz
Swyhan46 aysemre67 ya yanlış anlamayında doktorunuza sorsanız yada internette araştırın bunları buralarda sormayın ya eminimki erkekler de bu platforma giriyo okadar özelinizi dökmeyin ortaya
Aygul01 aysemre67 evet bu tarz soruları doktorunuza sorun. Biz bilemeyiz sana biri bir şey olmaz der ve Allah korusun olursa üzülürsün. Hamileliğin daha çok basındasın bana senden tavsiye bu tarz seyleri buraya sorma doktorunla görüş.
Happybsrn Fatihmina60 kız sen öğretmen olandın demi dün aklımdan geçtin kayıplara karıştı diye inşllh kötü bir şey yoktur🙏
mlsmrtgl Fatihmina60 verir kuzum sıkma canını stres yapma oluyor öyle şeyler . Kahverengi lekelenmelerde korkacak bse olmuyor . Progestan verir sana kullanırsın geçer .
Aygul01 Fatihmina60 iğne vururlar büyük ihtimal ondan yatırmışlardır kahve rengi lekeye yatış vermezler ☺️
mlsmrtgl Fatihmina60 aldırış etme kuzum o da üzülmüştür. Ama dikkat et evde iş yapma uzan dinlen güzelcene . Rabbim sana bağışlasın bebeğini . Keseyi görmüş müydünüz ?
mlsmrtgl Fatihmina60 yapma kuzum benim ben kaç haftadır yatıyorum. Annem ile eşim bakıyorlar bana bi tuvalete bi de yemek yemeye kalkıyorum. Onun dışında kalkmıyorum . Bse yapma dinlen güzelce .