Pinkyellow Kizlar 2 3 gündür gözlerim baya bulanık görmeye başladı özellikle uzağı varmı sizdede böle bişey Dr a solicem ama cumartesi gidince inşallah 😣
Zeynepli1234 Pinkyellow canım bilgim yok ama Dr. Banu Çiftçi’nin doğum ve hamilelik kitabı var bende orda okumuştum bulanık görme yaşıyorsanız doktorunuza danışın yazıyordu
Siyahkelebek Pinkyellow tansiyon takibi yapmanı isteyebilir doktorun, muhakkak danış. Benim de yüksek tansiyondan dolayı erken doğum riskim var, bulanık görme başlarsa ulaş bana demişti
Zeynep_cagdas Pinkyellow canım progestan kullanıyor musun? Çünkü onun da yan etkileri arasında var bu. Belki de progestandır. Kalbini ferak tut ama rahatlamak için mutlaka doktoruna da danış canım💞
Kader13 Pinkyellow bende bulanık görüyorum ama zaten uzagı göremiyodum iyice bulanık görüyorum artık gözde problem varsa hamileyken ilerleyebilceğini sölüyolar dogumdan sonra göz muayenesi olucam ben gözlük numaram büyümüş malesef belki senınde öle olmuştur
Pinkyellow Siyahkelebek tansiyonum iyi kendimi iyi hissediyorum aslinda inşallah kötü bı sebebi yoktur bu takviyelerle ilgili falan yada başka bişey 😞
Siyahkelebek Pinkyellow Allahın izniyle yoktur kötü bir şey ama ihmal etme sakın. Güzel haberlerini de bekleriz 🙏🏻
Pinkyellow Kader13 aslında hamilelikten önce de uzağı çok net göremiyorum böle gozlerimikisinca netlestiriyodum ama 2 3 gündür farkettimki daha fazla alanı bulanık görüyorum kisincada netlesmiyor gebeyken gözlük takmanın faydası olurmuki acaba sorular.sorular 🙄🙄
Kader13 Pinkyellow ben öncedende gözlük kullanıyodum ama şimdi almak istemiyorum çünkü değişicekmiş dogumdan sonra gene göremessen bi göz muaynesi olmak şart kaç haftalıksınki canım
Pinkyellow Kader13 18+5 iz teyzesi ☺️ ben de hiç gözluk kullanmaya alisamam inşallah olmaz öle bişey ama sanırım bende astigmat var 🤷
Pnrr06 Pinkyellow aynı durum bende de var canım ama ne bi tansiyonum nede başka bir şeyim var sanırım hamilelikte olan bir şey bende uzağı göremezdim şimdi yakını da bulanık görüyorum ama gözlük kullanmıyordum doğumdan sonra ne olur bilmiyorum
Pinkyellow Pnrr06 doktorunuza hiç danistinizmi peki ne gibi bilgilendirme yaptı goz Dr una git veya gerek yok geçer gibi ..
Cemrenur Pinkyellow bulanık görmeye baş ağrısı eşlik ediyorsa gebelik zehirlenmesi yaşıyor olabilirsiniz😔 lütfen hemen bi doktora gidin
Pinkyellow Cemrenur kendimi iyi hissediyorum kuzum ama.yarin gidince.solicem mutlaka teşekkür ederim 🌺