Gulcan_0426 tüm anneler iyi akşamlar ilk hamileliğim 18 haftalık 3günlük hamileyim ama hâlâ haraketlerini hissetmiyorum normal midir kaçıncı haftadan sonra hissedebilirim ??
cansel30 Gulcan_0426 ilk 17. Haftada sadece pıt pıt iki kere vurduğunu hissettim bi daha gene yok tam anlamıyla 21. Haftada net şekilde hissettim kaç kere bende post açtım burda sıkıntı yapma doktorlara göre ilk gebelikte 24. Haftaya kadar normal
bebegim_28 Gulcan_0426 bende 18+4 oldum henüz hissetmedim kişiden kitleye değişir 16 da hisseden de oluyor 20 de hisseden de oluyor yapı meselesi sanırım 😊
Esea Gulcan_0426 canım ilk gebelirterek çok normal. Bağların daha sıkı olduğu için. Ben 24 te tam.o olduğunu anlamistim. Oncesinde hep gaz falan diyordum kendi kendime
ftmaszerdgu bebegim_28 @Gulcan_0426 aynı haftalardayız bende hissetmiyorum kontrole de 11 gün var kötü kötü vesveseler geliyor aklıma bir hareket olmayınca
feamtrmea Gulcan_0426 ilk gebeliğinizse çok normal bende ilk gebeliğimde hiç hatırlamıyprum o haftalarda hissettiğimi şuam ikinci gebeliğim 19. haftadayım ama hissediyorum baya bana da bu garip geliyo😄
UrasEgeninannesi Gulcan_0426 19+3 te ufak ufak hissetmeye başlamıştım. 21-22 den sonra çok netleşti :) normal endişelenme canım