Rmysa11 derinozkaya benim doktorum kaldırtmıyor bile beni inan tek tualete kalkıyorum Artık çocuğumdan değersiz dedim işleri görmezden geliyorum eşim saolsun halletmeye çalışıyor
derinozkaya Rmysa11 allah razı olsun eşinden 🤲🏻 bizim babamız yok anneannemiz sağolsun paylasabildigimizi paylasıyoruz iş konusunda 🙏🏻
Rmysa11 derinozkaya amin canım ama annen gibi zaten kimse bakamaz Anneler daha çok bilinçli ve tecrübeliler annen saolsun vallaha 🙏🏻
derinozkaya Deletedmom337 sertleşmesine alıskınım toparlanıyor poposunu veriyor hep ama sancı eşlik edince sanırım kasılma oluyor bıcak batması gibi kasıga yada bele vuruyor 😖
derinozkaya kedilervekaranfil insAllah canım benim 🤲🏻 düzenli degil allahtan dinlenince geciyor rabbim sağ salim kucaklatsın hepimize 🙏🏻🧿
kedilervekaranfil Gonay Rahmimiz karnımızda… 33. haftanın içindeyim, 24’ten beri oluyor bu kasılmalar ve bebek büyüyüp yukarı çıktıkça kasılan alan da büyüyor. Siz kasıklarda olan ağrıdan mı bahsediyorsunuz?
Suzuk Kızlar dr a gitcem demiştim ya su 8cm den 6 cm inmiş 5 tehlikeliymis yatış verdi pazartesi yatcam hazırlan gel dedi🤷♀️
Rmysa11 Suzuk iki haftada dişini sık inşallah sağlıkla kucağına alırsın doktorun ciğer geliştirici yapar zaten 34 den sonra ciğer geliştirici burulunca çok az küveze giriyor 7 gün kadar içini ferah tut doktor zaten seni rahatlatır
derinozkaya Rmysa11 2den 3e cıkmıs ay cok mutluyum risk ortadan kalktı zaten haftan yakın dedi geceleri progestana devam edelim dedi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Rmysa11 Suzuk hiç bilmiyorum canım doktor gidişata göre zaten senle konuşur pazartesi ama stres yapma haftan iyi 33 giricem yani korkma içini ferah tut
Dilos1645 Rukiye57 evet ona yalancı kasılma deniyormuş.benimde azıcık yorulayım hemen toplanıyo poposunu sırtını dayamıs gibi oluuyo hatta sancı da yapıyor kıpırdayamıyorum 10/15 saniye sonra geciyor gün de 10/15 kere yaşıyorum bunu