nejla34 7 haftalık hamileyim hiçbirsey yiyemiyorum hersey kokuyo tiksiniyorum sizler nasılsınız ne Zaman biter neler iyi gelir
DuhaninAnnesi nejla34 15 haftalık olduk hala ilk günkü gibi devam ediyor bende merak ediyorum ne zaman geçecek 😕
imren91 nejla34 11.haftadayım.6. haftadan beri çekiyorum. Ne yediysem biraz geçirdi. Son çare ilaç içmek oldu. İçince günüm rahat geçiyor.
DerinAy nejla34 herkes kendine iyi gelen şeyi bi şekilde keşfediyor. Benim 12.haftada geçti. Bazı tetikleyiciler var, onlara hala midem bulanıyor. Çiğ soğan mesela. Bana vişne suyu gelmişti mesela.
Zsnbr imren91 ya Bnde 7: haftadan itibaren başladı aşırı kustum snra ilaç aldm prilam yaklaşık 4 5 gündür ilacım bitti hcbsym yoktu ama Bugün uyandığından beri ne yediysem çıkarıyorm kafayı yicem 11. Haftama girdim acaba tekrar mı başlıyor kusmalar ilaç alsam mı tekrar
Sweetbabymom Ayda geçtı cok şukur o kadar agır gectıkı oncekı donem su an daha rahatım hıc bırsey yıyemedım su an haftada bır ıkı defa oluyor ama ona da cok sukur canım ınankı gecmıyecek gıbı oluyor ama gecıyor bunyeden bünyeye fark edıyor umarım dahha kısa zamanda atlatırsın koku için mutfağa oda bambulu oda korkularından alabilirsın bırazda olsa ıse yaramıştı aklında bulunsun canım
MasAli Zsnbr bende prilam kullandım çok rahatlattı beni 16.haftaya kadar devam etti çünkü bulantılarım
nejla34 Evet hersey kokuyor açım ama yiyemiyorum ilaç verdi ama kullanmadım daha alıcam Allah yardımcımız olsun tez vakitte bitsin inş çok halsiz keyifsiz oluyo insan hasta gibi sürekli
S-r-p nejla34 hemen alın ben niye beklemişm diyeceksiniz ben artık ne zaman ölcem diye bekliyordum öyle zor geçiyordu ki ablatamam ilaç hayatımı kurtardı
fosforlukalem nejla34 3-4 hafta gibi başlamış ben anlamadım hamilelikten dolayı olduğunu. 12 haftadan sonra hafifledi. Tamamen bitmesi 14ü filan buldu sanırım
Yildizsevgi Haftada bitti ve bittigi gibi bel ağrısı basladi 37+1 oldum artarak devam etti bel ağrılarım keske mide bulantim devam etseydi diyorum bazen😔
Meryy600 Benimde 6. Haftada başladı şuan 8+4 midem bulanıyor sürekli bir öğürme. Ama daha kusmadım çok şükür. Ama bazen çekilmiyor sürekli açsın ama yiyemiyorsun