Pinkdreamss Merhaba bayanlar dün klomen bitti bugun kontrole gittim en buyuk yumurta suan 11 mm miş pazartesi tekrar gel dedi doktor boyle olup yumurtası buyuyen var mı 🙄
Melek92 Pinkdreamss canım benden sana tavsiye gerekirse 2günde bir git ama sakın 11.-13. Gün yumurta büyümedi diye bırakma.benim hep 11.gün bakıyodu yumurta büyümemiş o ay çöpe gidiyodu. Çatlatma iğnesi için 2-3gün daha bekleyelim bakalım demiyodu. Meger yumurtalarım gec büyüyormus 6ayım çöpe gitti benim. Dr hatası yüzünden. Gerekirse değiştir dr nu. Benim dr um bulunduğum yerin en iyisiydi güya.ama yanıldı işte Bende ve sebep oldu bana
Pinkdreamss Melek92 pazartesi telrsr gel dedi doktor cağrıo da artık ümidim kesilmeye başladı bu ay nesne boyle oldu anlamadm ilk klomen bittiğinde 18 mm Di yumurta bu ay ki klomenden sonra neden 11 mm de kaldı acaba 😔
Melek92 Pinkdreamss benimde ilk ay devam etmedi 2. Ay iki kat içtim .ilk ay 16-17 mm olan yumurtalar 2.ay 2katla 9mm de kaldı. Takma kafana biraz ara ver sonra 2kat klomenle baslatsın direk bi danısta. Ben ara verdim sonra tekrar 2katla basladık yumurtalarım çok güzel gelişti.çatlatma iğnemi oldum bekliyorum 14gün dolsun diye.inşallah sende tez vakitte gebelik haberini paylasırsın burada bizlerle 🙏🏻
papatya35 Benim adetin 11.gününde 2 yumurtam 14mm idi. Adetin 14.günü tekrar kontrole gittim yumurta çatlamıştı bile 🥰 başka yumurtalar göründü birde üstüne üstlük onlarda bu gün yarın çatlayacak muhtemelen iğne vermedi doktor