tugce67-67 Sevgigursoy canım boşa diye bir şey yok bence korkma ,bize gebe okulunda sezeryan bile olsanız sancımız gelirse çok iyi olur sütünüz çabuk gelir dediler.hem bakarsın normal doğum olur .çok rastlanmaz çatı muayenesi yapmayan doktora bence şanslısın.bana bugün pat diye yaptı dilim elim bağlandı yapmasak olmazmı bile diyemedim😂
Sevgigursoy tugce67-67 bizimkide yapmıyor ben yamicakmısınız diye sordum ama ister istemez sitres yapıyorum , covid yüzünden gebelik okulunada gidemedim , bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah 🥳🌸
Silalaylom1 Sevgigursoy benim doktorumda cati muayanesi yapmiyor sancilarin hemen siddetlenmez zaten normal yapmaktan cekinmiyorsaniz bencede yaptirmayin agrili oluyor ve cati muayenesi dogumu tetikliyor burdaki bir cok okufugum hikayede de cati muayenesinden sonra doguma giden var
Sevgigursoy Afrze benimkide yapmadı ben sordum ama bakalım nasıl olucak , sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
Silalaylom1 Sevgigursoy valla bende oyle normal istiyorum 33. Haftayim zorlasti hersey otururken bile batiyor 🙂 esime bazen sakasina diyorum gel gidip aldiralim 😊
jsmn Ben derya sivri aydın da sezeryan doğum yaptım doktordan yana çok memnun kaldım nitekim hem sıkıntılı bir gebelik geçirdim hemde doğumda tehlikeli komplikasyonlar atlattım başka doktor olsa idi bu kadar olumlu bitmeyebilirdi yaşadıklarım.
Seydaa11 Bence saçma bakmamasi ne demek bakmadan önce normal doğumu deniyoruz,ya yapamadı kız normal doğum belki uygun değil ,o kadar acıyı çektikten sonra sezeryan olacak bir de ,hiç hoş bir durum değil ve bence doktorunu değiştir.
Sevgigursoy Seydaa11 bende öyle düşünüyorum eğer uygun değilse boşuna sancı çekmek istemiyorum , çarşamba tekrar kontrolüm var konuşucam bakalım , gebeliğimin başında bi doktor değiştirdim şimdi tekrar doktor değiştirmek istemiyorum zaten değiştirsem hangisine gidiceğimide bilmiyorum Anadolu yakasında oturuyordum evlenince Avrupa yakasına geldim hangi doktor iyidir bilmiyorum
44gy44 Bende medicıne hastanesinde nuriye hocaya gidiyorum çok kibar çok iyi aanlayıslı bir dokdor seve seve muayene ediyor karnımı oksaya oksaya 😃tanıdık aracılığıyla gittim eşim medipol de calısıyor ama ben o dokdor mesai saatine denk gelirse medicıne o hoca yoksa hastanede medipol ama Allah nereyi nasip ederse orası olur