Kulker Ozzzz keşke benim de iştahım açık olsa. 33. Hafta 3 kilo aldım 😑 Allahtan bebeğimin kilosu iyi.
Ozzzz İlk üç ay kilo almamak lazım bence benim acemiliğime geldi. Gerçi sağ sağlim gelsin de yavrularımız kilolar verilir.
Melisaaat Ozzzz 1,67 boyum 65kiloyla hamile kalmıştım hiç kusma bulantı olmadı iştahım da hep açıktı korona tuz biber oldu evde oturmaktan 😁
Kulker Ozzzz sabah kan hapından sonra meyve yiyorum birkaç saat sonra kahvaltı yapıyorum az az yiyebiliyorum fazla yiyince midem bulaniyor ogunum çok oluyor ama hicbir seyi istahla tüketmiyorum hep zoraki. Her gün mutlaka süt kefir ya da yogurt tüketmeye çalışıyorum bu kadar canım. Yapı ile ilgisi var sanırım. Ben çok zayıfladım ama bebis de haftasına göre ileride cok şükür.
tugce67-67 Ozzzz 36+3 üm 15 kg aldım ama ben çocuğunluğu 2.trimesterde aldım .3.trimesterde hiç kilo almadım çok ilginç biliyorum 😂ama normalde iştah açılır derler benimki kapandı ,bebek kilo alıyor ama ben almıyorum🙈
Tuba_engn Ozzzz 10+4 haftalığız 🥰 Hamilelik sürecince 1 kilo aldım ama burnumdan geldi. Dr. Kızıyor kilo alma dikkat et. Biraz kilo vermem lazım. Maalesef 68 ile kilo kaldım. Mağlup karantina döneminde yedik yedik hamilelik olunca ☺️☺️🤔