Sultan_Kocyigit03 Lekelenmelerim den dolayı Progestan 200′lük haptan 2 tane atıyorum attıktan 1 saat sonra nefes darlığı çekiyorum derin nefes alırsam öyle rahat ediyorum yaşayan var mı Varsa Sebebini Öğrenebildiniz mi ?
Tstnptt Sultan_Kocyigit03 neden 2 tane alıyorsun canmm bnde kullandım baya yan etkilerini de yaşadım doğrusu da
Mavi93 Sultan_Kocyigit03 kaç haftalıksınız? Bende dün başladım bu hapa gece yatarken alttan atıyorum bi yan etkisini görmedim direkt uyuyorum sadece
Anneolmayahasret Sultan_Kocyigit03 vajinal alin yan etkisi olmaz ozamn hemde etkisi daha fazla olur. Agizdan alinca me yazikki cok yan etki yapiyo
Sultan_Kocyigit03 Tstnptt daha önce 1 düşük daha yaşadım doktorum günde 2 tane almamı önerdi o yüzden alıyorum
Tstnptt Sultan_Kocyigit03 sabah akşam bnde öyle aldım cnm bnde bir anda 2 tane sandım fitil olarak alınca yan etkisi daha az oluyor cnm
Sultan_Kocyigit03 Mavi93 Mavi93 11 haftalık oldum ben ağız yoluyla alıyorum ama gece alıyorum genelde yatmadan önce uykuya hemen dalayım diye bugün biraz erken aldım ayakta olunca hissettirdi
Mavi93 Elif1613 35 haftalık olduğum için sanırım alttan atıyorum ve kalkmıyorum erken doğum riskim olduğu için
Mavi93 Sultan_Kocyigit03 gece içmeye devam edin bence baş dönmesi falan yapıyormuş çünkü allah korusun
brcaky Ben fitil olarak kullandım gece uyumadan önce içerisindeki bir madde zararlı olduğu için dr bu şekilde önermişti herhangi bir sorun yaşamadın