Selam arkadaşlar, 1 düşük ,1 dış gebelik yaşadım (2018 ağustos/2018 kasım ) sonra mayıs ayında korunmamaya başlayıp bebek istedim. Takdiri ilahi. Olmadı. 2 yıl denedim. Hsg çektirdim. Klomene başladım. Çatlatma iğnesi yaptırdım. Sonra umudu kesip bu mayıs ayında başka doktora gittim. Femara kullanalım dedi. Mayıs 26 da gel yumurta takibine bakalım. Okey gittiik eşim ve ben. Büyümediğini çatlatma iğnesini veremiyeceğini. %99 ihtimalle hamile olmayıp, 1 ihtimalle olursun,olamazsan tüp bebek dedi(yas21)
yaşım 22 olduğu için bu durumu yadırgayıp çıktım. 10 haziranda kan verdim negatif. 16 haziran sabahı işe gittim arkadaşlarım senin yüzüne ne oldu,arımı soktu felan diyolar. Eşimde sabah arabada yüzün bi değişik diyor. Odaya çıktım yüzüme baktım şok oldum. Gece eşimin hataydan getirdiği acılı ekmekle kavunu yemiştim. Neyse hemen aşağı acile indim. Bana bi acil dekort yapın dedim. Femara tedavisi kullandığımı acil doktorum biliyordu bta bakalım dedi. 10 haziranda verdim yok dedim. Yinede bakıp öyle yapalım dedi. Neyse ben laboratuvar ı aradım. Arkadasıma dedimki şu kanı hızlı çalışım oda dediki çıkmış (erkek) kanka heralde hamile değilsin 161 diyor referans dışı dedi. Hasan ciddimisin sen hamileyim ben dedim. Hastaya ekg çekiyordum çıktım hemen😊 sevinirken bi akıntı hissettim kahverengi kanama olacak gibi ağladım hemen beni yatırdılar kata. Sabah 6 da tekrar bthgc dediler 257 çıktı hpca güzel yükselmiş dedi. Umarım düşmez böyle devam eder tam 2.5 yıl beklediim. İsteyen herkese verdin rabbim