_mucizem_ Asumm canım benim sancım çıktı bi de bebeğin kafası rahimde gelmiş artık yumuşamış rahim ağazı
Denizkaplan _mucizem_ normal doguma engel bdurummu var sancıyı hıssetmıyorsanız normal dogumu deneyin derim 😍
Asumm _mucizem_ Canım sancıya bişey diyemem tabi ki. Fakat ben serkaljliyim. Benim bebiş sarkmasa dayalı. Hani dikisim olmasa coktan cikmisti ama doktorum değil demişti. Tabi herkeste farklı olur. :))
Prenses001 _mucizem_ yaaa sancılarınız düzenli ve doğum sancısı 😍 Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin şimdiden gözün aydın 😊
_mucizem_ Prenses001 aminn allah razı olsun 🤲😌 hastanedeyim yine nst bağlandım bu sefer daha düşüklerde 60 larda sancı biraz geriledi gibi ama 🤷🏻♀️
_mucizem_ Aybukeb belimden bacakalarıma doğru inen ağrım vardı biraz daha şiddetliydi ama duramayacak gibi değildi 90 95 lerdeydi sancım şimdi 60 lara geriledi 🤷🏻♀️
_mucizem_ Busratm Almanya bu haftalardan sonra doğumu durdurmak için herhangi bi uygulamada bulunmuyormuş canım hayır ilk sağlık sorunlarımdan dolayı sezeryan olacak
_mucizem_ Mom9272 doktor gönderdi eve canım açılma yok biraz daha bekler dedi 🙈 açılma olana kadar bi kaç gün Bİle dursa dursun karnında dedi 🙈
drn5410 _mucizem_ ay inşallah hayırlısı ile normal doğumla sağlıkla kucağına alırsın canım 😊 😍 Allah yar ve yardımcın olsun 😍 tek nefeste alırsın inşallah
Assenaa _mucizem_ canım bebekte hareketli normal de sancı da bebek hareketi azalır ama sancı var gibi benimde geçen böyle çıkmıştı dr. Sen hissetmiyorsun sancıyı dedi ama üstünden 1 hafta geçti sıkıntı olmadı