Minikberen Merhabalar karnım 38. Haftada çatlamaya başladı şuan 39+6 yım ve kaşıntılardan duramıyorum eczaneden çatlak yağı aldım ama kaşıntıya iyi gelmedi lütfen kaşıntı için birşey önerin
zeynoelif Minikberen aynı sorun bende de var doktorum kan tahlili normal doğumda geçecek dedi kabardı her yerim deli gibi kaşınıyorum uyku felan yok krem aldım fayda etmedi
Swyhan46 Minikberen canım zaten bu gün yarın Doğum yapcan kullanmak için geç kalmışsın ama fikir olsun sanada ben hakiki zeytinyağı kullanıyorum
Minikberen AyAkyel herşeyi deniyorum onlarıda deneyeceğim çünkü artık çatlakları düşünmüyorum bile yeterki kaşıntı geçsin
Minikberen Swyhan46 evet çok çok geç kaldım herkese çok önceden kullanmalarını tavsiye ederim ben çatlamam demeyin zaten çatlamakta önemli değil kaşıntı çok kötü yapıyor insanı
SevilayBayram Minikberen lierac jel aldım ama 5.aydan beri kullanıyorum. Kaşırsanız daha çok büyür çatlak
Elif_gur12 Minikberen arkadaşımda hamileliğinde sizin gibi karnı çok kaşınıyordu çok kilo almıştı bebek iriydi aşırı geriliyordu karnı. Babe nin aleo vera jelini aldım onu sürdüğümde rahatlattı demişti. Bir doktorunuza danışın onay verirse kullanırsınız 🌸
Minikberen Elif_gur12 teşekkür ediyorum şansıma söylediğiniz ürün elimde önceden vardı fakat kullanmıyordum şimdi deneyeceğim
MerveK1r Kantaron yagı kullandım karnım buyumeye başladıktan sonra cok sukur kaşıntı da olmadı çatlak ta inşallah daha da olmaz 36+3 oldum
Minikberen MerveK1r inşallah mutlaka düzenli kullanın ben kullanmadığım için hata yaptım sağlıcakla kucağınıza alın
Minikberen Merve7534_ onun içinde güzel diyorlar fakat önemli olan çatlak oluşmadan önce bol bol nemlendirmek ve günde 3 lt su içmekmiş