yagmur91 Kızlar kan pıhtılaşma ve genetik test yaptırdım. Kan pıhtı testi çıktı. Ama diğeri ne zaman çıkar. Sizin ne zaman çıkmıştı.
Asliitncr yagmur91 aa cok cabuk cıkmıs acaba benımde cıktımı 2 hazıranda taptırmıstım bana eylul dedıler
ozgei yagmur91 yani kromozom testiyle trombofili paneli arasında 2 hafta oldu, birisi 1 ayda cikti diğeri 1.5 ayda
yagmur91 ozgei sana demişlermiydi bu sürede çıkar yoksa erken mi çıktı sence? Nerde özel mi devlet mi?
yagmur91 Asliitncr bende 3 Haziran pıhtı testi yaptım 18 haziranda çıktı. Genetik testi 15 haziranda verdik. Ama bana 2-4 ayda çıkar dedi şansa erken çıksa keşke 🙏 İnşAllah erken çıkar. Bende bekliyorum.
ozgei yagmur91 devlette yaptirdim bana 1.5-2 ay demislerdi, kısmen erken çıktı, istanbulda degilim ama
Asliitncr yagmur91 insallah bende cok sabırsızlıkla bekliyorum bi yandanda korkuyorum hamile kalırım dıye sonuclar cıkmadan 😨
yagmur91 Asliitncr canım korun riske atma. Sperm testi yaptırdı mı eşin. Bende rahim filmi çektiricem.
Asliitncr yagmur91 yok yaptırmadık henüz bu pıhtılaşma testini fln alıp özelde doktora göstereceğim o yaptır derse rahim filmi ve sperm testi yaptıracağım siz yaptırdınızmı
yagmur91 Asliitncr Doktorum rahim filmi önerdi. İşte regli durumlarını bekliyorum. Sperm testi demedi ama ben doktora dedim bu sefer her ihtimale karşı yaptıracağım dedim oda iyi olur dedi.
Asliitncr yagmur91 anladım canım. Benım doktorum hiç bişey demedi bana ben kendim araştırıyorum en son hepsını toplayıp baska doktora gıdeceğim hiç yol göstermedi doktorum