maras46 Sibelgokhan amin amiiin inşallah 😍daha yolun basında olunca daha çok kaygı oluyor ister istemez🤗
Mihrimah41 maggie canım googla Yenidoğan ihtiyaç listesi yaz bissürü sayfada listeler var. Kendine göre bi liste hazırla ve ona göre başla. Bu sayede kafa karışıklığın olmaz
Medusafer maggie ben bebek arabasını kraft lima aldım puseti de çok güzel kullanımı da rahat beşiği şimdilik oda yapmicagimiz için park besik aldık kraft calipso2 aldık onu a çok beğendik kumaşını filan anakucagi aldık joie serina onu da çok beğendik emzik biberon avent tercih ettim
Halimekinali123 Elifdoan cnm kiwi bebek arabası setinin icinde neler var nerden aldın ben trendyolda gordumde ordan alicaktım bide kaça aldın yaa kusura bakma soru yagmuruna tuttum seni ama 🤦♀️😊
Elifdoan Halimekinali123 yok estağfurullah canım :) beşik,puset,portbebe,yağmurluk,bakım çantası vardı canım içinde bebefix.com kiwi markasının kendi sitesi ben ordan aldım zamlar gelmeden önce almıştım 1700₺ye sorunsuz bir şekilde 2 günde geldi.
Halimekinali123 Elifdoan evet cnm bu siparis verdiniz demi begendiysen bende bunu dusunuyorum ama trendyolda pahali burda iyiymis
Halimekinali123 Elifdoan bu cok iyi yaaa trendyolda biraz daha pahali 2 bine kadar cikmisti geri 1 800 indirdiler bende bunu dusunuyorum insallah alicam