Selin3561 Pearl25 eveeet 30 haftaya kadar hıc halsızlıgım yokken bırden halsızlık başladı 31 haftayım aynı
Sudeninannesi Pearl25 bende öyle 34 haftalığım 30 u geçince halsizlik ağrılar yorgunluk başladı sıcaklarla beraber geceler çok zor geçiyor 🙈 bundan önce herşey çok güzeldi çok hareketliydim 🤦🏻♀️
ek-istanbul Pearl25 bende 35 hafta oldum ve o kadar zor iş yapıyorum ki hatta sallıyorum bazen yapmıyorum nasıl olacak böyle bilemiyorum😱
sevilay_isikacar Pearl25 bende 23.haftamdayım ve dün tetenoz oldum hiç halim yok ne ev toplayabiliyorum ne kolumu kaldirabiliyorum😥😥
Selin3561 Pearl25 bu 30 haftada var bırsey genelde çoğu ınsanın başlıyormuş bu haftalarda böyle sıkayetlerı bebekle ılgılı sanırım
Gulenbaris Bende 15. Haftadayım ilk hamileligimde olmadı ama bunda sürekli uyuyasın geliyor halsizlik var neden böyle ya:(
Mhtpctn Gulenbaris aynen bende 15 haftadayım bu hafta asırı yorgu hıssedıyorum kendımı normalde 12 13 haftalarda enerjıktım bu hafta neden bılmıorum halsızım cok
Selin3561 Sudeninannesi benımde öyle çok emerjıktım 30 dan sonra tüm agrılar halsızlık basladı canım hıcbısey yapmak ıstemıyor
Cansummm Pearl25 24+4 üm 2-3 gündür bende de çok fazla halsizlik var sanırım havalarında etkisi var sıcaklar insanı bir değişik yapıyor. Tabi siz ağırlaştığınız için de ekstra oluyordur
Merve005 Bende 22. Haftamdayım bugün aşırı halsizlik var kolum kanadım kesilmiş gibi yerimden kalkamıyorum midem de ekşime var bu neden olur yemek yiyorum yiyorum sanki açmışım gibi his var çok canım sıkıldı 😢
Kader13 Pearl25 ben suan 34deyim nerdeyse ve hamileliğin başından beri halsizim 32. Hafta bebemin eşyalarını yıkamam ütülemem işkence gibi olmuştu hele artık dışarı cıkınca ayaklarım ağrıyor yada ayakta durunca felan ağzım açık gezıyorum ama uyuyamıyorum da😒🙇♀️🤦♀️
Sifa0033 Pearl25 bende öyleyim sürekli yatmak uyumak istiyorum mutsuz keyifsiz bende mi bi sorun var diyordum normalmiş galiba 🙂
Mircet Pearl25 aynı haftadayız ve bende aynı şeyi hissediyorum doktorum kan tahlili istedi ve tshlarım çok yüksek çıktı bundan önce gittiğim iki doktor anlamamıştı ve şuan ilaç kullanıyorum bir ay devam edeceğim sonra sonuca göre tedavi şekil alıcak hamilelikten deyip geçmemek lazım
F_E_EYMEN3 Pearl25 hemde nasıl nefes almakda bile çok zorluk çekiyorum. Hiçbiriş yapamıyorum 30 haftadan sonrası ne kadar zormuş ☹️rabbim bütün hamiş annelerin yardımcısı olsun inşallah 🤰🙏🙏