Butterfly1720 cankiz1010 âminnn canım cumlemizinkini allah anali babalı büyütsün inşallah kalmadi kuvezde
HafsaRumeysa cankiz1010 normalde sezeryanlari o sekilde aliyoruz bi sknti olmazsa dedi haftaya cuma gidicem kontrole belli olacakmis insaAllah
Kizimveoglumm cankiz1010 korkma kımseninde korkutmasına izin verme ben ilk cocugumda korktugum için genel oldum şimdiki aklım olsa genel degil spinal olurdum 🤗
Semam Mucizem7 Aynen öyle valla kuzum iyi Allaha şükür suanlik bu sıkıntımız yok 🤭 haftaya perşembe alinicam iste 37+3 e denk geliyo 🤗🤗
Mucizem7 Semam ooo sınırı geçmiş hiç korkma 37yi geciyo olucak.allah sağ salim yavruna kavuşmayı nasip.etsin ins🙏🧿
Edakudret1 _mucizem_ banada oylr dedi dedi herseyi kestim yemedim kilolu olcak yok kafası büyük bilmem ne dedi dogdu 3500, fazla gibi geliyo ama değil 🤷♂️ kemikleri sayılıyor
_mucizem_ Edakudret1 maşallah canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🧿 bana böyle devam edersen 4 kiloyu geçer dedi 7. Ayın 10 unda sezeryanım artık o tarihi beklemez sanırım nişan geldiği için
Senemgltkn cankiz1010 37 çok erken değil mi en azından 38i beklemeli doktorunuz. He bi sorun varsa o ayrı Tabiki bilmişlik yapmış olmayayım da 😂 38den sonra alıyorlar sezaryene genelde