cankiz1010 Ssvd2 evet canım her an olabilir dedi 35 den sonra doğan bebekler kğveze alınmıyormuş kolay kolay zaten
Mekamu Mekamu normal bekledim, olmayınca sezaryen oldum. Ama ıyiki beklemişim, bebek içerde ne kadsr kalırsa o kadar gelişiyor
Semam cankiz1010 Yok kuzum kolestaz var bende vücudum kaşınıyor belli bi zamandan sonra kakasini yapabiliyomus stresten bebek o yüzden erken alicam dedi 😑😑
Mucizem7 Semam geçmiş olsun öncelikle.kasintiniz dayanilmayacak kadar çok fazla mi oluyo yoksa ara ara olan bisey mi?nezmandr var bide kaşıntı?
_mucizem_ cankiz1010 38+5 te sezeryan tarihimiz ama benim nişanım geldi bu gün o kadar beklemeyecek sanırım bizim minik adam. 🤷🏻♀️ 35+4 haftalığım 3 kg dedi sabah doktor maşallah 🧿 yemek yemeyi kessen iyi olur dedi 😂🙈
cankiz1010 _mucizem_ maşallah minik adama cnm 😀 hakkınızda hayırlısı inşallah benimde erken doğum göxikiyor bakalım
Edakudret1 _mucizem_ banada oylr dedi dedi herseyi kestim yemedim kilolu olcak yok kafası büyük bilmem ne dedi dogdu 3500, fazla gibi geliyo ama değil 🤷♂️ kemikleri sayılıyor
Butterfly1720 cankiz1010 37+0 da 3750 suyum gebeliğinin başından itibaren fazla olduğu için zorunlu sezeryan oldu
cankiz1010 Aysenuryk Ay aslında merak ettiğim hafta canım nasıl oldu 37 hafta küveze aldılar mı. Doktor senin bebenş solunumda sıkıntı olmazsa almayacağız dedi ama bilmiyorum