denizimsi18 Nasıl gidiyor kızlar 🙂🙂 Bebek hareketleri çok yoğun hissedildiği zamanlardayız 🧐 doğum icin korkularım başlamıştı ama her geçen gün kendimi daha motive edici şeyler düşünüyorum inşaAllah sağ Salim alırız bebişlerimizi kucağımıza 🧿💖
Yenianneadayi2208 denizimsi18 Hiç korkma kuzum.Doğum öyle abartılacak kadar korkunç değil inan.Sadece sancı kısmı biraz yorup zorlayabiliyor. Sağlıcakla kucağına alırsın inş bebeğini 🌸
Caglaaa14 denizimsi18 33+2 kasik agrisi oluyor ben de artı yürümekte falan çok zorlanıyorum hayırlısıyla zamanında kolay bir Doğum olur insallah 🤲🏻
Muhammedfunda9720 Ftmtsn ne zamandan beri var bende de 2 gün oluyor ama hemoroid mı başka bişey mi bilmiyorum açıkçası
Ftmtsn Muhammedfunda9720 ben 36. Haftadayım hamileliğin ilk haftalarında oldu sonra düzeldi şimdi tekrar başladı. Şu an acı falan yok ama öylece duruyo ☹️
Muhammedfunda9720 Ftmtsn doktorla görüştün mü geçecek mi acaba doğumdan sonra falan kaç tane var sizde
Ftmtsn Muhammedfunda9720 doktorum bi krem verdi kanama olursa sür dedi. Bir tane var bende. Doğumda daha da büyüyebilir dikkat etmelisin beslenmene dedi
Muhammedfunda9720 Ftmtsn bende proctolog kullanıyorum gitmeyecek diye çok korkuyorum ya orda öyle durması çok kötü