Dibidixx Her gün aç karnına içiyordum bugün kahvaltıdan sonra fark ettim içmediğimi tok içsem olur mu
MerveErvaKiraz Dibidixx bnde kullaniyorum kahvalti yapmadan en az yarim saat oncesi atacaksinz hapı ac karnina yani
Aysenn Dibidixx Sabah unuttuguda gün içerisinde aklına geldiğinde de alabilirsin demişti doktorum bana.
Susamtanesii Aç karnına içip kahvaltı için 45 dk beklemen lazım şuan beklemedeyim ben 🙂 bugün içme yarın devam et
ArzuDnmz Bende euthyrox 25 kullaniyorum haftalarca kullanmayi unutup tekrar basladim . Kac karnina icilir . Kacinci haftadasiniz ?
Dibidixx Cnnhls tsh değerimi hatırlamıyorum ama öyle çok yüksek veya çok az bir rakam değildi ama doktorum vermişti 8. Haftalarda vermişti sanırım
Guneskiz Dibidixx ben kahvaltıda unutunca öğle yemeginden 1 saat önce alıyorum doktora sordum sorun olmaz dedi
SevDin Dibidixx sadece sabahları aç karnına içebilirsiniz kaçırdaysanız yapacak bişey yok telefonunuza alarm kurun ben öyle yapıyorum bütün ilaçlarımı saatine göre alarm kurdum hiç unutmuyorum