Canselcg Kızlar 6. Haftamda az az kahverengi akıntı geldi doktor a gittim progestan yazdı çamaşırıma bulaşma olmuyor sadece tuvalete gittikçe sildikçe geliyor başına gelen var mı?
Mina00 Canselcg geliyor canım 6.haftadan 12.haftaya kadar öyle oldu ayaklarını kaldır ve yat dinlen bol su iç benim bol suyla azalmıştı
rabiass Canselcg aynı durumu şu an ben yaşıyorum bana da progestan ağır geldiği için iğne yazdı 2 gündür yatıyorum
Canselcg Mina00 bende sürekli dinleniyorum su da bol içmeye çalışıyorum umarım Bi an önce geçer çok sağolunnn💜💜
wangel Evet bir kaç hafta belli aralıklarda sürebiliyor. Yerleşme kanaması diyorlar bende yaşamıştım şuan 26 haftalığım geçti çoktan.
Canselcg wangel ayy ilk gebeliğim insan endişe ediyor düşük tehlikem yok hamdolsun ama ne bileyim. İnşallah Bi an önce benimde geçer o günlere gelirim. Dua et kardeşim. 💕
wangel Canselcg Allah yardımcın olsun. hamilelik böyle stresli bişey malesef. Psikoloji ve moralin cok onemli aklına kötü şeyler getirme çok.
Mina00 Canselcg inşallah canım korkman normal ben hala korkuyorum inşallah sorunsuz olur surekli duanı et emin ol hissediyor bebeğin 😍😘bir de bu durumda ilişkiye girme eşinle bize doktor yasaklamisti
Canselcg Mina00 evet bize de yasakladı öğrendiğimizden beri hiç olmadı dikkat ediyorum Emaneti rabbime. Sağlıkla hayırla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallahhhh. 💕
Berke Progestan kullananlarrrr. Ya kizlar 4 gundur vajinal kullaniyorm ama 2 gundur sanki koyamiyor muyum yoksa vucut geri mi atiyo anlamadim wcye gittigimde beyaz beyaz geliiyo ilac peceteye sizde oldumu hc byle
emretuba Canselcg evet kahve akıntım var ve bebeğim kornual bölgeye yakın yere tutunmuş aşağı inmesini bekliyoruz
Prm112 Benimde 20 haftalık dünden beri bir kaç kez Kahverengi akıntım oldu progestan verdi fitil olarak kullan düşük belirtisi olabilir dedi az önce geldik doktordan ağlamaktan helak oldum
Berke Prm112 ya aglayp kendne strese nexen sokuyosn ben aglamadm hc insan uzuluyo ama olsn rabbim hayrlisini versn strese grip dusmyen bebegi dusrceksn ya iyi bi firca atasm geldi sana 🤨 fitili kullan kuran oku dua et . 99 kez Ya Mübdi çek karnina sur elini. Allah korur biiznillah