Eceunverkanra Fkaramand Tesekkur ederim🙏🏻Ben de simdi aradim hastaneyi detayli ogrendim ogrenmek isteyen varsa yazabilirim ☺️
Vnsgb Eceunverkanra pazartesi günü fiyat aldım canım ben hala güncel fiyatlar 22sinde doğumun var hatta 😇
Eceunverkanra Vnsgb Hadi Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin guzel kolaycacik bir dogum olsun insallah dua edelim🙏🏻 Hikayeni bekliyoruz☺️
Eceunverkanra As-li-93 yok zam gelmemis ayniymis gelir mi peki dedim gecen sene agustosta geldi bu sene gelecek mi bilmiyorum ama dedi su an oyle bir sey konusulmuyor dedi gelirse de 200-250lira bir zam olurmus
Yarim_Kilo_Kiyma minikmevaninannesi evet perinatolog uzmanı. Radyoloji uzmanları da yapıyor ama her hangi bir sorun olduğu zaman oda direkt olarak perinatologa yönlendiriyor ondan dolayı iki defa iş yapmamak İçin doktorum da perinatologa yönlendirdi. Bende iş olsun istemiyorum
Vnsgb Cnnndr çok korkuyorum nedense 🙈 bide ikinci sezaryenim olacak benimki bu ama ilki genelde ikinci spinal olucak çok korkuyorum 😀
Cnnndr Vnsgb bendede var korku aynı katta olursak kapı susunde ahmet eymen yazicam beklerim kahve içmek ıyi geliyormuş iceriz unutmazsak 😄
Vnsgb Cnnndr ahahha ya eşim söyledi ama bi türlü tam toparlayamadım kendimi uğrayamıyorum o yüzden 😬🙄