anneliktadi benim de bel ağrısı var adet olmadan önceki gibi, karnımda kasılmalar var ama düzenli değil, kasılırken vajinaya baskı oluyor acaba ne zaman gelir.. 38+1’dim bugün☺️
Tottosi Bizde 39+5 olduk ama oğluşun gelmeye niyeti yok galibaa gelse die bakıyorum artık uykular haram 👶🏻🤲
Kbrakbra Grmcmrv bende 38+5. Hiç-bir doğum belirtim yok normal şartım yok ama.doktor herşey iyi bekleyelim diyor 🤷♀️
Gamzedngdn Grmcmrv bende 38+3 deyim ama bebeğim 39+3 de salı kontrol vardı 3,5 kilo olmuş adet ağrısı gibi bel ve kasık ağrım vardı iki gündür bugün geçti birde karnım günde belki 15 kez taş kesiliyor kasılma oluyor ama nst düzgün çıkmadı salı bakalım yarın ne olacak. Daha fazla kilo alırsa normal doğuramam diye korkuyorum 🥴 sizin kilolar nasıl bebişler 🤷♀️
MerveKeskiner Bizde 38.5 hfdalıgız cok gcmeyen hafif karın ağrılarım var belim bagzen çok agrıyo âşşa baskılar bagzen kasıklarda bi batma pzrtesi çatı muanesi oldum 1cm açıklık ve normal dgum için müsaitmişim böyle giderse bir hafda 10 güne kalmaz gelir dedi doktor ama agrılar aynı şiddetlenmedi daha
Pankek Grmcmrv 38+1 deyim ve hiçbir belirti yok 🙄 Hamile değilmişim gibi takılıyorum. Sadece midem o kadar berbat ki sabah akşam safra kusuyorum. Midem hazmetmiyor hiçbir şeyi 😕
Pankek MerveKeskiner Yok gebeliğin başından beri böyle ama artık çok arttı. Midem çok asit üretiyor. İyice sıkıştı