M_N_R Ahsen_ahsen 27+5im.2 3 gundur cok fema midem yemek borum yaniyo.Ilk cay bile icerken cok fena.Onerisi olan var mi.?😐
Derinsema Ahsen_ahsen ben 18 haftlik bitiyot mide yanmasi basladi ne yaptiysam gecmedi bile o yandikca ben kusuyorum
Swyhan46 Kubraaa1 bana soğuk süt iyi geliyo pek sevmediğim için her zaman içemiyorum ekmeğe beyaz peynir koyup az yiyorum kuru kuru oda kesiyo biraz
Bahriye06 Derinsema ben de 18 +6 oldum 6 gündür berbat bir durum yaşıyorum çok fena yanma oluyor galiba doğuma kadar gidecek böyle ☹️
Derinsema Bahriye06 valahi yaa bu yanma beni oldurecek doktora gidince soyleyecem ilaci varsa versin yediklerimde bastirmiyor
Merve005 Bahriye06 Benimde midem de kaynama oluyor devamlı yemek yiyorum ama sanki açmışım gibi bir his var çok sinir bozucu neden acaba bi bilginiz var mı kızlar 😞
Hayraz Ahsen_ahsen 34 haftada başladı benim iki gün dayanılmazdi sabah akşam uyuyamadım hemen eczaneden rennie tablet aldım getirdim çiğnedim emerek yavaş yavaş geçti sadece 3 tane kullandım 3 gündür de asla olmuyor.
Glbgc Ahsen_ahsen benim ilk hamilelik belirtim mide yanmasıydı yani henüz hamileliğimi bile bilmiyorken gece mide yanmasından uyanıyordum 33+3 olduk hala da devam ediyor ama sürekli olarak değil